2777
2789
عنوان

عکس از خودم و نشون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3878 بازدید | 345 پست
منم حرف حسابم همینههههه من نه دوست دارم پدرم نه شوهرم نه هیچ مرد دیگه ایی این اجازه رو بخودش بده که ...

گلم من شخصا هیچ اصراری ندارم .من مضمون حرفم اینه خدا بزرگ ماست مارو آفریده صلاح دیده حجاب کنیم .در مورد نهی از منکر زوری هم حتی انتقاد کردم .وگرنه عزیزم تو قطعا بهترین تصمیم گیرنده برای شخصی ترین مسائلی .اما حجاب البته منظورم تو عکسای نی نی سایت نیستا.حجاب جامعه منظورمه خب رو هم تاثیر میذاره .نمیشه خانوم مثلا با لباس نیم تنه بیاد بیرون و ۲۰ تا مردم هی نگاش کنن .بعدشم این مردا یکیش مثلا پدر من هست یکیش شوهر یکی دیگه و....خب اونام تنوع طلب میشن .قبول داری

بله اگه اروپا بود تو جامعه عادی بود البته اونجام بعضی چیزا قفله که تو ایران براش سر و دست میشکنن

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

ببخشید شرمندم کامنت قبلی ریپ زدم .چون بعدا دیدم نوشتی .چشم شب شمام بخیر

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی خودم سیخی چنده ؟!؟! حرف حساب گوش کن و نخواسته باش جوابگوئی کنی ؟! میگم ریشهء این عملت اشتباهه ...

شما مگه خبر دارید ک من تو جامعه ام اینجوری میگیرم یا ن

شما الان دارید منو قضاوت میکنید

بعد نهی از منکر میکنید واسه من؟!

چرا فک میکنی با ی عکس کل جامعه بهم میریزه ک اومدی اینجا فقط واسه من نهی میکنی ی فقط سرشونه هام لخت بود

خیلی دوس دارید بقیه رو نهی کنید برید تو اینستا اونجا دخترای زیادی هستن ک اتیش میشن رو زندگی بقیه و جامعه

نه منه دختر ۱۶ ساله که با ی ارزو عکسمو گذاشتم و توسط تو قضاوت شدم🙂دیگه ام جوابتون و نمیدم

منم برای خودم دین و ایمان دارم و خدارو از تو بیشتر پرستش میکنم

ولی نه مثل شما ک بیخود و بیجهت طرف مقابلتون و قضاوت میکنید

وا اسی ک فقط چهرش بوددددد چی میگید علی اقا  ول کن توروخدا بزار خودش بدونه و خداش

من فقط سرشونه هام ی کوچولو لخت بود و معلوم همین و بس اونم ب خودم ربط داره ببینم کی میخواد واسه من تایین تکلیف کنه

خب تو خونه باید بگردی . اشکال نداره  ولی نه تو جامعه و وسط یه عده نامحرم

تو جامعه از ی زن باحجابم باحجاب ترم

تویی ک نهی از منکر میکنی یاد بگیر ادمارو قضاوت نکنی

قبل اینکه تو ب من یاد بگی محرم کی و نامحرم پدرم اینارو بهم گفته

این افکار شماس که جامعه رو خراب کرده بیشرف بودن و بی ذات بودن مرد هیز رو گردن ما دخترا نندازید کسی ک ...

افتادی تو لجنزار شهوت و دوست پسر بازی و حریمی واسه خودت نگه نداشتی ، اونوقت خودتو پاک جلوه میدی و مردها رو بیشرف و بی ذات خطاب میکنی ؟ 

بیا شخصی شماره ای بهت بدم تا ببینم خودت و اون دوست پسر نفهمت چه غلطی میخواین بکنین ! کاری به روزت بیارم که برا همیشه چوبتو بندازی و لات بازیتو بفرستی سینه قبرستون و این زیپ دهنتو بکشی و  بفهمی اگر لاتی ، گنده لاتتر از خودتم وجود داره 

@positiveenerji

ممنون من به خانوم استارتر پیام دادم منتظر پاسخشون هستم.