2777
2789
عنوان

شب موندن بچه ها خونه دوست شون

990 بازدید | 32 پست

شما اجازه میدید بچه هاتون حدود بیست ساله 

شب رو خونه ی دوستشون بمونن؟

در حالیکه شناختی هم ندارید از خودشون خانواده شون    فقط  با هم دوستن 

يَا رَادَّ مَا قَدْ فَاتَ   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم وقتای ک مامان بابام شیفتن امکانش هس دوستام بیان خونمون ( البته مامان باباهامون همکارن و به جز این 4 تا رفیق دخترمو 3 تا رفیق پسرم ک همکارن مامانم اینان حق ندارم خونه کسی برم یا کسیو خونه بیارم)  

قبلا عضو بودم بحث سیاسی شد تعلیق شدم....  اروشام یه دختر خوشبخت 17 ساله عاشق تکواندو 💙😊
خب بش بگو میخوام با خانوادشون آشنا شم.یه پارکی کافه ای جایی برین.بعدشم دخترت ۲۰ سالشه میتونه خوب رو ...

خانواده ش یه شهر دیگه ن 

خودش  خونه مجردی داره 

اونم یه شهری که حدود سی کیلومتر با ما فاصله دلره

يَا رَادَّ مَا قَدْ فَاتَ   

اگرشناخت نداریدادم میترسه بگید دوستشوبیاره خونه شمابمونن شایدبخوان یه شب پیش هم باشن مجردی و رفیق بازی 

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)