2777
2789

بچه ها خواهرم فرش خریده حالا مبلمان میخواد سفارش بده رنگ پارچه های نمیدونه چ رنگی بده فرش طوسی ی رنگ گرم برای مبلمان میخواد 

میز کنسول آیینه و میزتلوزیون هم رنگ بتنی یا همون طوسی زدیم حالا عکسش میزارم فقط نرید بیرون تا عکسارو بزارم

نظر خودم اینه طوسی فیلی و طوسی نوک مدادی باشع دو تا تک نفره ها هم زرد قناری با کوسن طوسی فیلی و طوسی نوک مدادی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خیلی طوسی نکنید همه جارو.فرش ک طوسی گرفتید کنسول اینا رو هم طوسی کردید.مبل و اگ تک نفره ها رو طوسی میکنید اون بزرگه رو یه رنگ دیگه کنید.رنگ سرمه ای هم خیلی شیکه.یا صورتی کثیف.حالا عکسا رو بزاری بیشتر معلوم میشه چ رنگی میخوره بهشون

من الان فرشم طوسیه.مبل سه نفرم طوسیه تک نفره ها زرشکی.

منتها سرویس کنسول و میز تلویزیون و...رو میخوام قهوه ای بگیرم .

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

مبل بزرگا سورمه ای کوچیکا نوک مدادی 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
دیگه خیلی طوسی نکنید همه جارو.فرش ک طوسی گرفتید کنسول اینا رو هم طوسی کردید.مبل و اگ تک نفره ها رو ط ...

منم میخوام میز تی وی وکنسول بگیرم بنظرت بافرش و مبل طوسی اونا قهوه ای بدنیست؟ یا مثلا همون طوسی ولی خیلی تیره اش رو بگیرم؟

منم میخوام میز تی وی وکنسول بگیرم بنظرت بافرش و مبل طوسی اونا قهوه ای بدنیست؟ یا مثلا همون طوسی ولی ...

آره تیره هم خوبه.من قهوه ای دوست دارم رنگ گرمیه هیچوقتم از مد نمیره ایحا هم قشنگ میشن ترکیبش با طوسی

منم میخوام میز تی وی وکنسول بگیرم بنظرت بافرش و مبل طوسی اونا قهوه ای بدنیست؟ یا مثلا همون طوسی ولی ...

مثلا این ترکیب رنگم قشنگه ب نظرم.مبل طوسی لیمویی.میزشم قهوه ایه

اینم یه طوسی دیگه با میز قهوه ای.ترکیبش با هون تک نفره های کرم و کوسن سرخابی عالی شده