2777
2789
عنوان

شنبه وقت سزارین دارم و نگرانم!

558 بازدید | 58 پست
شنبه باید زایمان کنم و قراره بیحسی نخاعی باشه سر زایمان اولم تجربم خوب نبود حین عمل درد داشتم و وسطش بیهوشم کردن دوباره مسترسم تکرار شه بیمارستانمم فقط بیحسی انجام میده،بیاید از تجربه هاتون بگید میترسم،از درده بعدش از اولین راه رفتن کلا از بچه داری،،، یک حس بدی دارم اینگار اصلا نی نیمو روست ندارم اصلا ذوق دیدنش ندارم شما این طوری نبودین ایا؟؟؟
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دست خودم نیست از سختی هاش میترسم ،،،سر زایمان اولم وقتی داشتن میبریدن پوستمو درد داشتم و بعدش یک درده شدید که جیغم در اومد و بیهوشم کردن نشد صدای بچم بشنوم یا ببینمش
وای سوند که وحشتناک بود وقتی برام وصل کردن سایزش هم برام بزرگ بود پدرم در اومد تا بالاخره دکترم تو اتاق عمل درستش کرد بدون بیحسی برام زدن مردم
ببین دلیل نداره چون تجربه اولت بد بوده اینم اونطوری باشه من حالم از دختری که بیهوشش کردن خیلی بهتر بود تازه دوستام میگن اونایی که بیهوش می کنن بعدش میان شکمشونو فشار میدن که خیلی دردناکه ولی برا من که اینطوری نبود شاید چون بیحس بودم اصلا نفهمیدم
مانی عشق مامان و باباش 7 اردیبهشت چشمای قشنگشو باز کرد