2777
2789
عنوان

تجربه عمل بینی با دکتر دینی

2359 بازدید | 14 پست

سلام این تاپیک به این خاطر زدم، کمک به کسانی که قصد عمل با این دکتر رو دارند و دودل هستند چون ایشان پیج ندارند امیدوارم کمکتون کنه 

دو هفته پیش دکتر بینی بنده رو جراحی کردند 

تو اتاق عمل گفتند با بیحسی ام میتونی عمل کنی احساسی که داری مثل دندون پزشکیه و دردی حس نمیکنی 

ولی بیهوشی عوارض داره 

منم گفتم با بیحسی ،هیچ دردی حس نکردم فقط آمپول بیحسی چهارتا به بینیم زدند که یکم دردم گرفت دردش مثله آمپول زدن بود بنظرم حدود دوساعتی تو اتاق عمل بودم 

همه حرفاشونو می‌شنیدم گاهی نظرم میدادم😁چشمام خودم بسته بودم آرامش بخشم بهم تزریق میکردند ولی اصلا استرس نداشتم 

قسمت دردناک عمل بینیم نیم ساعت بعداز عمل بود دندون درد شدید و کل صورتم به شدت درد میکرد ولی وقتی رفتم تو بخش بهم استامینوفن دادند بهترشدم 

کلینیک شقایق عمل کردم تو یوسف آباد کل هزینه عمل و کلینیک و لباس و ... ۱۶٫۲۰۰شد 

صدوخورده ای ام داروهام شد .

حدود دوهتس از عملم گذشته فرم بینیمو دوست دارم ولی ورم داره بنظرم به صورتم خیلی میاد .

از اخلاق و کار دکتر راضیم خوش اخلاق هستند اصلا پولکی نیستند .

راستی من شکل و مدل و همه چیو سپردم به دکتر و از تصمیمم راضیم .

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز پیش دکتر دینی عمل کردم

بینی من کلا سر بالا بود گفته بودم دیگه بالاتر نبره ولی متاسفانه برده. تامپون میذاره دوسه روز. که الان دیگه اکثر پزشکا نمیذارن.

گفته بودم قوسش زیاد نشه ولی شده. کلا دستش به فانتزی میره و من هر چقدر اصرار کردم طبیعی عمل کنه به حرفای من توجه نکرد و گفت من استاندارد خودم عمل میکنم

اومدم تو نی نی سایت دیدم خیلی ازشون تعرف کردن گفتم لابد خوبه دیگه

من دیروز پیش دکتر دینی عمل کردمبینی من کلا سر بالا بود گفته بودم دیگه بالاتر نبره ولی متاسفانه برده. ...

عزیزم میشه درخواستمو دوستیمو قبول کنی؟ 

الان از عمل بینیتون راضی هستین؟ 

همه میگن دکتر دینی طبیعی عمل میکنه

عزیزم میشه درخواستمو دوستیمو قبول کنی؟ الان از عمل بینیتون راضی هستین؟ همه میگن دکتر دینی طبیعی عمل ...

قبول کردم عزیزم

نه سبکش فانتزیه کلا. اصلا نمیذاره نظرتو بگی. خودش میگه اندازه ی بینی استانداردش هرچی باشه من همونو درمیارم. به این فکر نمیکنه که یک مدل ثابت به همه ی صورت ها نمیاد. همه رو عین هم عمل میکنه. سربالا و کوتاه. سوراخای نا متقارن

۳ ماهه عمل کردم اصلا راضی نیستم. 

قبول کردم عزیزمنه سبکش فانتزیه کلا. اصلا نمیذاره نظرتو بگی. خودش میگه اندازه ی بینی استانداردش هرچی ...

منم پیشش عمل کردم همه میگفتن خوبه عالیه تو نی نی سابت تو مطبش ک میری کلی آدم هست همه هم نعریف میکردن منم گفتم حتما خوبه میای تلگرام صحبت کنیم؟ 

زیاد بلد نیستم تو نی نی سایت پیام بدم یا دعوت دوستی اینا

من بعد یسال هنوز پره های بینیم مساوی نشده یکی خیلی بزرگ و یکی خیلی کوچیکه خیلی ضایعس تو عکس بیشتر مشخص میشه جای بخیه سمت راستم مونده و سمت راستم بیرون زدگی غضروف داره و نوک بینیم رفته داخل انگار تحلیل رفته

زیاد بلد نیستم تو نی نی سایت پیام بدم یا دعوت دوستی اینا

مال منم اوایل سربالا و کوتاه بود الان خیلی طبیعی تر شده حالا مشکلات بینیم ب کنار حالت چشمم عوض شده قبلا چشام کشیده بود حالا گوشه داخلی سمت بینی انگار ب پایین کشیده شده برا شما هم حالت چشاتون تغییر کرده؟ 

کل صورتم تغییر کرد بعد عمل بله چشمامم تغییر کرد

من كه بعد سه ماه اصلا راضي نيستم

خيلي پشيمونم

ميام اينجا كه ببينم زمان بگذره بهتر ميشه يا نه

حرفاي بقيه رو ميبينم نا اميدتر ميشم