2777
2789
اره دولتی فقط هزینه بیمارستانش کمتره دستمزد دکتره که کم نمیشه

اخه امروز‌با دکتری صحبت کردم قیمتهارونکفت چنده فقط گفت دولتی مدت انتظارطولانیتره اما جفتش میمونه بعد عید هردو‌رزرو‌داره تا بعد عید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اما پوستچی ۸۰ تومن  من با ساریخانی عمل کردم راضیم  قاعدی و گندمی نرو

ربیعی رو سال ۹۰ دوستم عمل کرد ده تومن پارسال شنیدم میگفتن حدود ۵۰ ایناست پس اونم لابد تا ۷۰_۸۰رفته😑

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

۳۰ تا ۳۵ یه دکتر به من گفت 

دولتی

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
اخه امروز‌با دکتری صحبت کردم قیمتهارونکفت چنده فقط گفت دولتی مدت انتظارطولانیتره اما جفتش میمونه بعد ...

اره دولتی باید بری تو نوبت کلا شلوغ پلوغه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

از ۳۰ تومن به بالا تا حدودا ۵۰_۶۰

تصحیح میکنم مث که تا ۸۰ رفته😮☹

دستت دردنکنه ولی چقد بالا گفته تودولتی کدوم شهرین؟؟؟

تهران

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
من میخام خصوصی عمل کنم اما اونم گفت نوبت نداریم تابعد عید🙄⁦☹️⁩

الکی میگنا بیشترشون میخوان وانمود کنن سرشون خیلی شلوغه

راضی هستی؟تنفس اینا راحته؟بعد عمل چندروز استراخت میخواد؟؟

هنوز عمل نکردم