2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دلم زنجبیل😄😄😄

میخوای زود پریود شی یا دمنوش زعفران بخور یا دمنوش زرد چوبه، یه ساعته پری میشی، البته اگه موعدت باشه

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
عزیزم دلم زنجبیل😄😄😄 میخوای زود پریود شی یا دمنوش زعفران بخور یا دمنوش زرد چوبه، یه ساعته پری میش ...

من ۲ ماهه نشدم مجردم چیکار کنم  زرد چوبه خوردم نشدم رازیانه هم خوردم نشدم میشه بگی لطفااااااا

عزیزم دلم زنجبیل😄😄😄 میخوای زود پریود شی یا دمنوش زعفران بخور یا دمنوش زرد چوبه، یه ساعته پری میش ...

قرص اورژانسي خوردم استرس دارم همه گفتن با اورژانسي پريود شدن دارم سكته ميكنم ٥ روز از قرص خوردن

قرص اورژانسي خوردم استرس دارم همه گفتن با اورژانسي پريود شدن دارم سكته ميكنم ٥ روز از قرص خوردن ...

منم یکی از همون زخمـخورده هام ک بارداری غافلگیرم کرد😁انشاالله براشما هرموقع دلتون میخواد،و صلاحتونه بشه

زعفرون دمـکن پونه عسل

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

منظورم اين بود ك همه گفتن با اورژانسي باردار شدن منم استرس گرفتم

من ۲ ماهه نشدم مجردم چیکار کنم  زرد چوبه خوردم نشدم رازیانه هم خوردم نشدم میشه بگی لطفااااااا

عزیزم احتمالا ضخامت رحم داری که پری نمیشی یا امنوره، برو سونو واژینال بده اگه علتش این بود که یسری راهکار هس ، اما خب پریودی برا کسایی که ضخامتشون زیاد میشه خوب نیس، برا همین بدن خودش چرخه قائدگی رو موقت متوقف میکنه که یه مدت پری نشن تا وصعیت رحمشون بهتر شه...

برا صخامت رحم هم دمنوش سماق، ترجیحا سماق رومی(سماق قهوه ای) خوبه و درمانش میکنه

اگه باردار نیستی دمنوش زعفران رو امتحان کن قویترین باز کننده اس، گاهی یه لیوان میخورم یساعته میشم گاهی هم باید یه فلاسک دم کنم هرچند ساعت بخورم ، همراه با فعالیت زیاد ، و یه روز بعد میشم...

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
منم یکی از همون زخمـخورده هام ک بارداری غافلگیرم کرد😁انشاالله براشما هرموقع دلتون میخواد،و صلاحتونه ...

چند ساعت بعدش خورده بودين قرص رو؟ روز چندم پريودتون قرص رو خورديد كي فهميديد باردارين

عزیزم احتمالا ضخامت رحم داری که پری نمیشی یا امنوره، برو سونو واژینال بده اگه علتش این بود که یسری ر ...

من قرص اورژانسي خوردم ٥ روز پيش و ١٢ ساعت قبلش ٤ تا ال دي الان ميترسم باردار باشم زعفرون چند گرم تو چقد اب دم كنم تاثير داره؟