2777
2789

چن ماه پیش تو یکی از اپ های چت چن ماه پیش دائم درباره یه گناه کبیره می پرسیدم(می گفتم آیا گناه رو توبه داره یا نه؟) واقعا دغدغه پیدا کردن جوابش رو داشتم وقتی کسی می گفت خدا می بخشه بی جواب حذفش می کردم از چت بیرون می رفتم چون ذاتا غیربخشش هست و وقتی میگفت نه بده نمی بخشه تایید و تحسین می کردم 

البته برام فقط جواب سوال مهم بود و مهم نبود که با این سوال کسی بیاد این گناه کبیره انجام بده ولی بعدش فهمیدم که هر کس کسی را به گمراهی دعوت کند و او به خاطرش و به پیروی ازش اون کار انجام ده گناهش برا هر دو می نویسن آخه نیت اصلیم پیداکردن جواب بود و دعوت دیگران چندان توجه نمیکردم نمی دونم واقعا نیت دعوت داشتم یا نه ولی هنگام فرستادن این سوال بیشتر به پیداکردن جوابم بود

الان یعنی دیگران به انجام گناه دعوت کردم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اینجا زنا بود که چون گناهش بزرگه می ترسیدم

ولی دوری و پرهیزگاری از گناه بهتر از توبه هست. مثلا در داستان حضرت آدم، حضرت آدم بدون اجازه سیب را برداشت و خورد و اینکارش گناه بود. پس خدا برای مجازات، او را به زمین(یه سطح پایین تر) فرستاد. بعد طبق قرآن حضرت آدم توبه کرد و خدا بخشید ولی او را به مکان اولیه اش برنگرداند و حضرت آدم بعد توبه همچنان در سطح پایین تر (زمین) ماند.

این میگه انسان اگر گناه کند بعدش حتی اگر توبه کند باز هم ارزش و مرتبه اش پایین تر میاد. هر چقد گناه اندازه اش بزرگ باشه همون قدر بیشتر و بیشتر ارزشش میاد پایینتر.

برای همین خدا فرموده با ارزشترین مردم باتقواترین آنهاست.