2777
2789

میخام خودمو ببرم بیرون برآی خودم رژلب و کرم بخرم... میخام خودمو خوشحال کنم... میخام حواس خودمو از این حال بد پرت کنم

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

خوشبحالتون توانایی خرید و تنهایی بیرون رفتن دارین

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

برو به کافه برگرد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بهتر از این

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت

برو یه دوش بگیر ،حسابی آرومت میکنه. من هروقت ناراحتی دارم خودمو سرگرم میکنم مثلا ظرف میشورم. لباس اتو میکنم.نماز میخونم.یا نقاشی میکنم.یا دوش میگیرم. تواین فاصله حالمم بهتر میشه. 

برو یه دوش بگیر ،حسابی آرومت میکنه. من هروقت ناراحتی دارم خودمو سرگرم میکنم مثلا ظرف میشورم. لباس ات ...

آخه من اینجوری آروم نمیشم مگر این که محیط ترک کنم

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
آخه من اینجوری آروم نمیشم مگر این که محیط ترک کنم

راستش من همیشه فکر میکنم اگه برم بیرون آسیب پذیر میشم. جامعه خراب شده. البته شهرها باهم فرق دارن. امیدوارم خیلی زود آروم شی.