2777
2789
عنوان

بیاید راجب علائم بارداری و جنسیت نینیتون بگید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 75 پست
من فک میکردم تهوع شدید ویار افتضاح و کم شدن وزن علائم دختره  اما تو دلیم پسره😍

ای جاااانم ماشالله خدا حفظش کنه 

کلا میگن بدن با بدن فرق میکنه و این ویار به کمبود ویتامین بستگی داره حتی شیرینی و شوری

مامان خودم میگفت سر داداشم عاشق نوشابه و شکلات بود یادمه برا بارداریم میگفت مثه منی ویارت بچه ات پسره اما دختر بود

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
واای من هفته ۶ بارداری هستم از صبح انگار ته معدم سوراخه چرا سیر نمیشم نمیدونم چرا اینطوری شدم دوستم ...

بعید نیست میگن گرسنگی بیش از حد نشونه دوقلوییه😍😍😍 انشالله اگه دوست داری برای شما دوقلو بشه😍😍😍😍 راستی بتات چند بود؟؟؟؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر هر دو از ۷ هفته حالت تهوع شدید و ویار وحشتناک طوری که ۱۰ کیلو وزن کم کردم سر هر دو... از هیچ ...

ماشالله خدا حفظشون کنه عزیزم❤️

منم هفته دهمم خیلی معدم ترش میکنه تنها مشکلم همینه دهنم همش ترش و بد مزه اس و کمی معده درد دارم

سعی کن غذایی که رب گوجه داشته باشه نخوری یا کمتر بخوری رب گوجه باعث ترشی میشه شیر هم زیاد بخور من اینجوری که بودم مرتب شیر میخریدم تو یخچال میزدم روز و شب دم به دقیقه دم یخچال بودم یه قلوپ میخوردم

مرسی عزیزدلم تست زدم امروز سه روز از موعدم گذشته و بیبی دوخط پررنگ داره درجاباهم پررنگ شد

پس 4 هفته نیس عزیزم بیشتری 

از روز اول اخرین پریودی حساب کن تا بعد ک سونو رفتی دقیق تر بهت بگه

من روز سوم زدم منفی شده ولی الان ده روز از موعدم‌گذشته  بنظرت باردار نیستم یا زود زدم

گلم شما بیبی نزدی دیگه؟؟؟ باردار بودی؟؟؟ 

پس 4 هفته نیس عزیزم بیشتری  از روز اول اخرین پریودی حساب کن تا بعد ک سونو رفتی دقیق تر بهت بگه

منم دقیقا همینو میگم اما دو روز پیش رفتم متخصص گفتمش الان 4 هفته و 5 روزمه از موعد پری قبلم و بتام 1274 بود روز 32 سیکل... 

گفت بخواب سونوت کنم بزور گفت ساک حاملگی دیده شد ولی سنش 2 یا 3 هفته است و اصلا شاخ دراوردم منی که یک هفته قبل پری بیبی چکم مثبت شد یک هفته بعد پری گذشت و الان هفته سوم بعد پری هستم چطور ممکنه سن حاملگیم دو هفته باشه!!!! 

به نظر شما ممکنه؟؟؟؟ چون از وقتی بیبی چکم مثبت شد دقیق 14 روز میگذره 

بیبی چک هم میگن حداقل ده روز بعد لقاح مثبت نشون میده

منم تقریبا ۱۰ هفتم، خیییلی کنجکاوم ک بدونم جنسیتش چیه، تهوع خداروشکر نسبت ب قبل کمه، صبا حالم خوبه، ...

من کله پاچه خوردم اونم با ولع. منی که لب نمیزدم انشالله نینی هردومون پسر باشه.. 

رفتی ان تی حتما به منم بگو منم میام میگم جنسیتو

شیرینی میگن دختره خودمم سر دخترم عاشق چیزای شیرین بودم برخلاف الان که هیچ میلی بهش ندارم  انشا ...

فدات شم 😘❤انشالله

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭
من کله پاچه خوردم اونم با ولع. منی که لب نمیزدم انشالله نینی هردومون پسر باشه..  رفتی ان تی حت ...

انشالله عزیزم، باشه گلی حتما

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭
سلام بانو متاسفانه بعد از چهارده روز پری شدم

مامانم تو همچین مواقعی میگه رحم داره خودشو برای نگهداری بچه اماده میکنه ما میگیم غیبوبه 

انشالله ماه دیگه حامله میشی عزیزم لطفا عسل و سیاهدونه مررررتب هرروز بخور رحمتم با روغن سیاهدونه صبح و شب ماساژ بده و جوراب یادت نره که رحمت گرم باشه برا شوهرتم انجام بده هم روغن و هم عسل 

سلام عزیزم نی نی شما چیه؟

هنوز نمیدونم عزیزم یک ماه دیگه گمونم مشخص بشه اخر اسفند من هنوز سونو قلب نرفتم