2777
2789

من حدود ۴ ساله ازدواج کردم

همسرم ادم خوبیه ینی فک میکردم ادم خوبیه، چند وقت بود رفتاراش مشکوک شده بود و ظهرا خونه نمیومد،همسرم کارگاه داره و پیش میومد ک نیاد ظهر ها خونه ولی در ماه شاید یکی دو روز ولی جدیدا دائم تو کارگاهه و نمیاد اصلا خونه ظهرا و اینکه میگه خیلی کارم زیاده و من هرچی کار میکنم برای شماست، من یک پسر ۱سال و نیم دارم ولی خب به نظر شما کسی که کارش زیاده و به قول خودش وقت سر خاروندن نداره میتونه انقد به خودش برسه و بعد بگه کار دارم؟

تو گوشیش هیچی نیست ینی گوشیش کلا ازاده تو خونه هر موقع ک دستم باشه یا نباشه و چیزی تو گوشیش نیست

نمیدونم من حساس شدم یا نه🥺🥺🥺

احتمالا حساس شدی بشین باهاش حرف بزن بگو مشکلتو تهدیدم یادت نره 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کارشون زیاده 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

خب برو‌محل کارش چک کن خیالت راحت بشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

دنبال چی می گردی و اگه چیزی پیدا کنی چه کار میکنی؟ ول می کنیمیری یا دوباره زندگی می کنی؟

اگه گزینه دوم رو انجام میدی که مطمئنم همین کارو می کنی پس خودآزاری نکن و تجسس نکن چیزی نیست که فهمیدنش دردی رو دوا کنه سرت بنداز زندگینو بکن دختر جان

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم

کارگاه چی داره ؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️