2777
2789

دو سال یجا کار میکردم مسوول فنی بودم و کارشناس بودم و بقیه غیرکارشناس ولی خیلی قدیمی 

چون وقتی رفتم تازه کار بودم خیلی تحقیرم میکردند و حقوق نداشتم تا ۶ ماه و بعد شش ماه ۱ تومن حقوق بهم داد😐خیلی بی احترامی بهم میکرد صاحبکارم و زیراب زنی و خاله زنک بازی وحشتناک زیاد بود دراین ک کاری کردن عید اون سال همه عیدی بگیرن و من نگیرم. حقوقم کم بود دوشیفت تا ساعت نه ونیم شب سرکار بودم و بعضا تا ۱۰ . ۳تومن بهم میداد.بدون بیمه و از وقتی بیمه شدم همه باهام کج افتادن ک حقت نیست بیمه شی‌و هرروز دعوا و‌متلک و زیراب زنی دیگه اعصاب برام نمونده بود روز اخر رئیسم برا اینکه تحقیرم کنه دستمال داد دستم گفت میزتو پاک کن منم دادوبیداد کرذم و دستمالو پرت کردم سمتش و زدم بیرون. الان نمیدونم چکار کنم استراحت کنم یا باز بگردم دنبال کار

اینکم بگم تو اون دوسال حتی یک روز هم مرخصی نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی اومدی بیرون . آدم تو محل کار آرامش نداشته باشه اعصاب براش نمیمونه . اگه تازه اومدی یه ماه برا خودت استراحت و تفریح بعد دوباره دنبال کار مناسب باش

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه

یا چند وقت به خودت استراحت بده حداقل ۳ ماه. بعد برو دنبال کار ولی خب این دفعه قرارداد های محکم ببند و یه ماه آزمایشی بمون بعد اگر دیدی محیط و آدماش مناسبن دائم بمون

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»