2777
2789
عنوان

میشه ی لحظه بیاین 🥺

55 بازدید | 4 پست

میشه بگین اگ من مقصرم ک کوتاه بیام چون نمیخوام از دستش بدم 

من یکشنبع پیش رلم بودم ولی یه ساعت فقط 

دیروز بهش گفتم شاید بتونم بیام ولی قول نمیدم این از صب منتظر بود ک خبر بدم گف دلم تنگ شده تونستی بیای بیرون حتما بگی بیام دنبالت

من عصر ساعت 4 با دوستم رفتم کافه تا 6

5 نیم گفتم بهش ک 6 بیا دنبالم بریم بیرون تا 7 نیم پیشت باشم 

گفت کجایی مگ گفتم با دوستم رفتم بیرون (از اونجایی ک خانوادم یکم سخت گیرن سخته قرار گذاشتن دانشجوام هستم ولی خو گیرن میدن ی نمه) گفت تو ک گفتی نمیتونی بیای بیرون 

گفتم با دوستم اومدم 6 میخواد بره اگ نمیای برم خونمون اونم گفت ن میام دنبالت 

اومد سر راه دوستمو بردیم خونشون رفتیم جای همشگی ولی ناراحت بود فک میکرد پیچوندمش 

روهم رفته 20 دقیقه ابنا جا هم بودیم ک مامانم زنگ زد گفت بیا خونه مهمون اومده منم مجبور شدم برم 

و خب خونشون با خونمون خیلی فاصله داره و اون همه راهو اومد فقط 20 دقیقه اینا کلا جا هم بودیم

فهمیدم خیلی ناراحت شد حس کرده  پیچوندمش

دیشب ازش معذرت خواستم 

ولی دیگ پیام نداده 

مقصر منم یا تقصیری ندارم؟ 

مقصری

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مقصری تایم داشتی با دوستت بری بیرون 

دیگه این دقیقه های آخر الکی رو واسه پارتنرت گذاشتی!؟

خودت بودی ناراحت نمیشدی؟

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍