2777
2789

سلام خانوما پسرم ۹ماهشه دارم زجرررمیکشم این همه ماه بچم چرا اذیته چرا نتونسه ی شب فقط ۲ ساعت بخوابه خودمم افسردگی شدید گرفتم ینی بخاطربیخوابیم رسما جنون گرفتم بمیرم برا بچم همش عذاب وجدان دارم دکترای احمق بهش دارونمیدادن میگفتن وزن میگیره دارونمیخواد ماهی ۱۰۰گرم وزن میگیره 

خلاصه رفتم ی دکتر دیگ اس امپرازول و شربت دومتیدون داد باز هرنیم ساعت جیغ میکشه بغیراز سینه باهیچی اروم نمیشه اونم فقط ی دیقه میخوره سوزش گلوش بهتر بشه 

امروز ررفتم شربت انتی رفلاکس باریج گرفتم با قطره بیبی کر کسی میدونه این شربت و میتونم بدم بهش یانه؟ ی دکتر گف میتونی یکی گف نه!موندم والله 

خیلی اذیته نمیتونه بخوابه ۹ماهه نفخ و رفلاکس پدرشو دراورده خودمم میخوام زیره و رازیانه و بابونه اینابخورم شاید نفخ شیرم باعث نفخش میشه 

تازه الان یادت افتادع ؟

یا دلدرش تازه اس؟

وقتی بچه اذیته چه ضرری داره 

من خودم دایمیتکون و پدی لاکت میدم ب بچم دکترم نبردمش

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه الان یادت افتادع ؟ یا دلدرش تازه اس؟ وقتی بچه اذیته چه ضرری داره  من خودم دایمیتکون و پ ...

عزیزم اثرنکرد چی یادم افتاده از بدوتولد کلی فوق تخصص میگردونمش  داروام دوهفتس دارم میدم دکتر خودش احمق نمیاد

غذا های باد دار نخور خوب دارو بهش نده رژیم بگیر مخصوص نفخ بچه بعدشم اب با غذا کم بهش بده دارو ها خطر ...

هیچی اثرنداره نمیدونم چ کنم تادمهفته پیشم جز شیر هیچی نمیخورد اونم کم و بزور غذاتازه میخوره اونم بعضیارو

متاسفانه بچه های رفلاکسی بخاطر اسید معده نا ارام هستن بچه دوم منم پانزده ماهشه بخدا پیرم کرده نزدیک یک ماهه یکم بهتر شده وزنش هم 7/5 انگاری از سومالی اومده لاغر 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
هیچی اثرنداره نمیدونم چ کنم تادمهفته پیشم جز شیر هیچی نمیخورد اونم کم و بزور غذاتازه میخوره اونم بعض ...

غذاهایی که رفلاکسش رو تشدید می‌کنه نده. برنج و کته خیلی برا رفلاکس خوبه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
متاسفانه بچه های رفلاکسی بخاطر اسید معده نا ارام هستن بچه دوم منم پانزده ماهشه بخدا پیرم کرده نزدیک ...

یاحسین خیلیییییی کمه وزنش خیلی وای بازم شبا نمیخوابه ؟ من دیوانه شدم دیوانه

[QUOTE=269955428]یاحسین خیلیییییی کمه وزنش خیلی وای بازم شبا نمیخوابه ؟ من دیوانه شدم دیوانه[/QUOTEکنه 

اره بچه اولم یک سالگی 12 کیلو بود وقتی مقایسه می کنم دیونه میشم هر کی می رسه میگه چرا بهش نمی رسی نمی دونن صد برابر اولی بهش می رسم واقعا بچه رفلاکسی مادر رو پیر می کنه چون خواب ندارن وزن هم نمی گیرن

یاحسین خیلیییییی کمه وزنش خیلی وای بازم شبا نمیخوابه ؟ من دیوانه شدم دیوانه

گوش شیطون کر یه ماهی بهتر شده، شبها سه چهار بار بیدار میشه قبلا تا ساعت هشت صبح یکریز گریه می کرد 

گوش شیطون کر یه ماهی بهتر شده، شبها سه چهار بار بیدار میشه قبلا تا ساعت هشت صبح یکریز گریه می کرد&nb ...

وای بگردمش براش ببر دکتر ی دارو درست حسابی بگیر دیگ خداروشکر ان شاالله تخت بخوابه تادم صب

وای بگردمش براش ببر دکتر ی دارو درست حسابی بگیر دیگ خداروشکر ان شاالله تخت بخوابه تادم صب

منم مثل تو صد تا دکتر بردم ولی کو تاثیر، من که ادم صبوری بودم تبدیل شدم به یه ادم عصبی اعصاب برام نمونه طفلی بچه اولم همش سرش داد می زنم بی خود بی جهت دست خودم نیس