2777
2789
عنوان

رشته علوم سیاسی یا حقوق

165 بازدید | 8 پست

سلام دوستان وقت شما بخیر بنده در دانشگاه علوم و تحقیقات تهران رشته علوم سیاسی پذیرفته شدم ولی ترم اول که مهر ماه بود ثبت نام نکردم بدلیل اینکه نصف ترم رفته بود و من هنوز ثبت نام نکردم ، الانم مردد هستم که در رشته حقوق تحصیل کنم یا علوم سیاسی ، من خیلی علاقه دارم به رشته علوم سیاسی ولی به اصرار خانواده که میگن اینده نداره و از این قبیل حرف ها شاید برم رشته حقوق لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم ، از طرفی از شهر ما تا دانشگاه علوم و تحقیقات تهران حدود یک ساعت با ماشین شخصی راهه و با مترو و BRT دو ساعت راهه نمیدونم چیکار کنم واقعا ، شهر خودمون دانشگاه ازاد رشته حقوق داره و دانشگاه خوبیم هست.

اگر من بودم 

چیزی که علاقه ای که دارم رو میرم 

ما فقط یکبار حق زندگی داریم پس چرا به چیز هایی که دویت داریم نگذره 

چرا نری علوم سیاسی ؟اگر دوست داری سختی هاشو بخر و برو 

حقوق هم ایندهش مثل همین رشتت است 

هیپ تضمین شغلی بردی هردو وجود نداره 

ولی اوتی که دوست داری حداقل میگی ارزش ش رو داشت :)

معلمنآ☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر من بودم  چیزی که علاقه ای که دارم رو میرم  ما فقط یکبار حق زندگی داریم پس چرا به چیز ...

سلام منم معتقدم ادم باید بره دنبال علاقه اش ولی ی نیم نگاهی هم باید به اینده داشت که حداقل از علاقه بتونیم پول در بیاریم

سلام منم معتقدم ادم باید بره دنبال علاقه اش ولی ی نیم نگاهی هم باید به اینده داشت که حداقل از علاقه ...

منم موافقم اگه آدم از علاقه اش نتونه پول دربیاره سرخورده میشه اما نمیشه که از علاقه اتم بگذری

منم موافقم اگه آدم از علاقه اش نتونه پول دربیاره سرخورده میشه اما نمیشه که از علاقه اتم بگذری

والا امروز میخوام برم ثبت نام کنم از طرفی دانشگاهی که رشته علوم سیاسی پذیرفته شدم یکم دوره ، نمیدونم واقعا چیکار کنم گیج شدم