بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
من نمیتونم دوست هم سطح پیدا کنم واقعا همشون بالاترن
یه کم سخته باید شخصیت منحصر به خودتونو بسازید تا بقیه جذب شخصیتتون بشن و باید خجالتو بذارید کنار و خودتون به چیزایی که دارید افتخار کنید تا اونام مجبور باشن بهتون احترام بذارن.
نمیشه گفت عزیزم بمرور سن میره بالا چیزای دیگه خودبخود مهم میشه و چیزایی که قبلا برای آدم مهم بوده خنده دار الانم به قبلت فکر کنی میبینی مثلا چیزی که ازش 5 سال پیش خجالت میکشیدی چقدر مسخره بوده
خوب ایراد اینه که خیلی با اون دوستا بودن براتون مهم بوده و این کارو براتون سخت کرده به هر حال فکر میکنم باید از یه مشاور کمک بگیرید اگه دانشجو هستین اساتید دانشکده علوم تربیتی مشاوره میدن به دانشجوها.