2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارتباطتو کم‌کن چون هرچقد بگی برات مهم نیست  بازم تو روحیه ادم تاثیر میزاره مگه اینکه  خود ...

خب اونا دوسال از من بزرگترن دانشجوهم هستن اطلاعاتشونم خیلی بالاست و پولدارم هستن

من نمیدونم دیگه هیچ جوره تا ده سال دیگه نمیتونم بهشون برسم

تیکر کنکوره
مجازی که نیستن؟

یکیشون اره یکیشون ن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من نمیتونم دوست هم سطح پیدا کنم واقعا همشون بالاترن

یه کم سخته باید شخصیت منحصر به خودتونو بسازید تا بقیه جذب شخصیتتون بشن و باید خجالتو بذارید کنار و خودتون به چیزایی که دارید افتخار کنید تا اونام مجبور باشن بهتون احترام بذارن.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
چجوری دیگه خجالت نمیکشییی به منم بگو

نمیشه گفت عزیزم بمرور سن میره بالا چیزای دیگه خودبخود مهم میشه و چیزایی که قبلا برای آدم مهم بوده خنده دار الانم به قبلت فکر کنی میبینی مثلا چیزی که ازش 5 سال پیش خجالت میکشیدی چقدر مسخره بوده

خب اونا دوسال از من بزرگترن دانشجوهم هستن اطلاعاتشونم خیلی بالاست و پولدارم هستن من نمیدونم دیگه هی ...

خب یا قطع رابطه کن 

یا برات مهم نباشه  و عزت نفس داشته باش 

چون بخوای مثل اونا بپوشی بگردی خیلی هزینه برداره 

اگه نتونی احساس بدی بهت دست میده ک تو روحیه ات تاثیر میزاره دچار خودکم بینی و نابودی اعتماد بنفست میشه

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
یه کم سخته باید شخصیت منحصر به خودتونو بسازید تا بقیه جذب شخصیتتون بشن و باید خجالتو بذارید کنار و خ ...

اینا همش شعاره

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
من حتی نمیتونم واقعیتو بگم دروغ گفتم بهشون تاحالا 

خوب ایراد اینه که خیلی با اون دوستا بودن براتون مهم بوده و این کارو براتون سخت کرده به هر حال فکر می‌کنم باید از یه مشاور کمک بگیرید اگه دانشجو هستین اساتید دانشکده علوم تربیتی مشاوره میدن به دانشجوها.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.