2777
2789
خوب ایراد اینه که خیلی با اون دوستا بودن براتون مهم بوده و این کارو براتون سخت کرده به هر حال فکر می ...

من یه زمانی پذیرش برام خیلی مهم بود چون به شدت کمبود اعتماد به نفس داشتم تو همه چی دروغ گفتم.همهچی واقعا  دانشجو نیستم نمیدونم چیکار کنم

تیکر کنکوره
من یه زمانی پذیرش برام خیلی مهم بود چون به شدت کمبود اعتماد به نفس داشتم تو همه چی دروغ گفتم.همهچی و ...

هیچ کس توی این دنیا ارزش انکار خودتونو نداره پس روحتونو آزاد کنید و واقعیتو بهشون بگید یا حداقل از مشاوره کمک بگیرید وقتی آدم خودشو انکار می‌کنه روحش همیشه خسته است.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس توی این دنیا ارزش انکار خودتونو نداره پس روحتونو آزاد کنید و واقعیتو بهشون بگید یا حداقل از م ...

واقعا حس میکنم اگه خود واقعیم باشم بهتره ولی نمیتونم خجالت میکشممم

تیکر کنکوره
واقعا حس میکنم اگه خود واقعیم باشم بهتره ولی نمیتونم خجالت میکشممم

عزیزم عمر انقدر طولانی نیست که بخواید به خجالت کشیدن و رودرواستی طی کنید من الان ۴۲ سالمه و می‌بینم هیچ کس حتی عزیزترین کسام ارزش انکار خودمو ندارن فاصله‌ام با مرگ کمه و فقط خودمم که با خودم دفن میشم و نهایت زمانی که دیگران بعد مرگم ناراحت و بی‌تابند یکی دو ساله خودتون بشینید با خودتون فکراتونو بکنید و بزنید زیر میز بازی و به خودتون برگردید البته این حرف منه و تصمیم نهایی با خودتونه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
عزیزم عمر انقدر طولانی نیست که بخواید به خجالت کشیدن و رودرواستی طی کنید من الان ۴۲ سالمه و می‌بینم ...

واقعا همینطوره من حتی بخاطر ایت موضوع نمیتونم باهاشون دردودل کنم  چون همیشه از همه چیز خوب تعریف کردم 

به نظرم باید بهشون بگم واقعیتو

مرسییی از کمکتون  

تیکر کنکوره