goldaroo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 157 عنوان ٤ تا ال دي و يك اورژانسي و پريود 280 بازدید | 10 پست تو روز ١٠ پريود راب طه محافظت نشده داشتم و بعدش بلافاصله ٤ تا ال دي خوردم كه حالمو خيلي بد كرد بعدش ديگه نتونستم ١٢ ساعت بعد ٤ تاي ديگرو بخورم يه اورژانسي ١/٥ خوردم الان ٥ روز گذشته استرس دارم كي پريود ميشم؟ 1401/10/28 | 10:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zarigoliii عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4314 پریود بعد قرص اورژانسی مثل پریود قبلی سر موعد خودش پریود میشیولی لامصب نخورین این قرص رو من دوماه پیش خوردم الان دوماهه پریود نشدم همش هم بخاطر این قرص کوفتیه تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...
goldaroo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 157 پریود بعد قرص اورژانسی مثل پریود قبلی سر موعد خودش پریود میشی ولی لامصب نخورین این قرص رو من دوماه ... عزيزم تون ٤ تا ال دي كه قبلش خوردم اثر اورژانسيه رو از بين نميبره خيلي استرس باردار شدن دارم 😣😣☹️اامكانش ك نيست حامله شده باشم
goldaroo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 157 پریود بعد قرص اورژانسی مثل پریود قبلی سر موعد خودش پریود میشی ولی لامصب نخورین این قرص رو من دوماه ... الان تو تاپيك قبليتون خوندم ك چن نفر با اورژانسي هم باردار شدن واقعا احتمال باردار شدن با اورژانسي هست؟؟؟؟ خيلي ميترسم
zarigoliii عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4314 الان تو تاپيك قبليتون خوندم ك چن نفر با اورژانسي هم باردار شدن واقعا احتمال باردار شدن با اورژانسي ه ... نه .بیشتر از ۳روز از رابطه بگذره و قرص بخوری آره ممکنهولی اگه زود بخوری امکان نداره باردار بشی تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...
zarigoliii عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4314 عزيزم تون ٤ تا ال دي كه قبلش خوردم اثر اورژانسيه رو از بين نميبره خيلي استرس باردار شدن دارم ... اگه قرص اورژانسی خوردی که دیگه باردار نیستی ولی پریودات میریزه بهم تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...
goldaroo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 157 نه .بیشتر از ۳روز از رابطه بگذره و قرص بخوری آره ممکنه ولی اگه زود بخوری امکان نداره باردار بشی بلافاصله بعد از رابط ه ٤ تا ال دي خوردم ١٠-١١ ساعت بعدش شوهرم اىرژانسي ١/٥ گرفت خوردم
goldaroo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 157 اگه قرص اورژانسی خوردی که دیگه باردار نیستی ولی پریودات میریزه بهم شما چند روز بعدش پريود شدين؟ من قبلا يبار خورده بودم اورژانسي كه دقيقا يك هفته بعدش پريود شدم
zarigoliii عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4314 شما چند روز بعدش پريود شدين؟ من قبلا يبار خورده بودم اورژانسي كه دقيقا يك هفته بعدش پريود شدم من وقتی خوردم دقیق روز موعد پریودم بود که پریود شدم تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...
دنیاشیراز عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 2907 حدود 6 روز بعد از اورژانسی باید خونریزی داشته باشی که بدونی اثر کرده تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫
zarigoliii عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4314 بلافاصله بعد از رابط ه ٤ تا ال دي خوردم ١٠-١١ ساعت بعدش شوهرم اىرژانسي ١/٥ گرفت خوردم پس باردار نیستی تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...