2777
2789

سلام دوستان 

من میخوام برم تو دفتر اسناد رسمی کار کنم ولی اطلاعی از حقوقش ندارم که چقدرن میدن؟

کسی هست اینجا تو دفتر اسناد رسمی شاغل باشه بگه چقدر میگه کار سختی یا راحته؟

اگه کسی از نزدیکانتون تو اسناد رسمی شاغل هست و اطلاع دارید ممنون میشم شما هم جوابمو بدید

همسر من سر دفتر هست حقوق طبق قانون کار داده میشه. قرارداد هم سه ماهه یا یکساله میبندن.زن هارو بیمه نمیکنن .

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به درآمد عالیشون اداره کارو ک حتمن میدن 

ساعت کاریشم نهایت ۲،۲و نیم هست

با سابقه ها حتا بیشتر

البته اولش ک آموزش باید بدن و البته شهرستانا اولش یکمی تو حقوق نامردی میکنن

همسر من سر دفتر هست حقوق طبق قانون کار داده میشه. قرارداد هم سه ماهه یا یکساله میبندن.زن هارو بیمه ن ...

عزیزم میشه بگی میانگین حقوق ماهانه شوهرتون چقدره؟

خیلی ممنون میشم بگین

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
الان دیگه درآمد عالی ندارن قبلا خوب بود 

دقیقا سال به سال درآمد درفتر خونه ها داره کم میشه .سقف که گذاشتن سند ماشین هم ندارن .همه فکر میکنن کارت میکشن دفتر خونه اون پول توی جیب سر دفتر می‌ره در صورتی که ۹۵ درصد اون پول مالیات و حق ثبت و اون دستگاه پوز هم مستقیم به حساب خزانه دولت وصله نه حساب سر دفتر. سهم سردفتر رو دولت بعدا می‌ریزه به حساب سردفتر.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
عزیزم تو میدونی میانگین حقوق ماهانه شون تو یه شهر کوچیک چقدره؟ خود سر دفتر 

بستگی به شهرش داره، آخه بعضی شهرها کلا معاملات و اینها کمه سند هم کمه، اینکه تعداد دفاتر تو اون شهر چندتان اینها همه تاثیر داره تو درامد، بعد اینکه دفترخانه چندتا کارمند داره چقدر حقوق میده اجاره جل میده یا نه هم هست 

ولی تو یه شهرستان کوچیک میانگین شاید بین 25 تا 35 باشه برای سردفتر 

میشه لطفا برای سلامتی پسرم یه حمد مهمونم کنی 🙏
عزیزم میشه بگی میانگین حقوق ماهانه شوهرتون چقدره؟ خیلی ممنون میشم بگین

شوهرم حقوق بگیر نیست ولی درآمد سر دفتر به منطقه کار و هزینه های دفتر بستگی داره .سر دفتر ها همه مینالن بعد این قانون جدید که تصویب شد هم طرح تسهیل هم سقف درامد گذاشتن از یه حد مالی ببعد دیگه نمیتونن سند بزنن و توکن سر دفتر قفل میشه تا سهمیه سال بعدش البته خیلیا اصلا نمیتونن اون سهمیه رو پر کنند مشتری نیست . هم سند ماشین قطع کردن رسماً مراجعه خیلی کم شده.