2777
2789
عنوان

دندونمو عصب کشی کردم درد دارم

196 بازدید | 35 پست

دقیقا مثل قبل از عصب کشی شده  دو کاماله ولی هنوز به گرم و سرد حساسه و گاهی درد میاد الان تقریبا 4 هفته هست

طبیعیه؟ 

الان نمیتونم برم دندونپزشکی خیلی ناراحتم 

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دقیقا یکماهه عصب کشی کردم و به سردی و گرمی حساسه،

یچیز شیرینم‌میخورم درد میگیره هنوز

امروز باز نوبت داشتم،هوا خراب بود،زنگ زدن گفتن نیا

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

من دقیقا یکماهه عصب کشی کردم و به سردی و گرمی حساسه، یچیز شیرینم‌میخورم درد میگیره هنوز امروز باز ...

چند کاناله 

من ناراحتم چرا هم دندونمو عصب کشی کردم هم هنوزم درد داره

باید مسکن بخوری ژلوفن نوافن .اگر خوب نشد یعنی بایدزودبری دکترر

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
من اینجور بودم رفتم دکتر جدید قبولم نکرد رفتم‌پیش قبلیه برو قبلی پول دادی دیگه حق نداره پول بگیره&nb ...

خب همون دکتر قبلیه چیکار کرد برات دوباره بازش کرد دندونتو؟ 

عزیزم میتونی دلیلشو بگی نا برم دکنر یکم ذهنم اروم بشه

چند کاناله  من ناراحتم چرا هم دندونمو عصب کشی کردم هم هنوزم درد داره

دو کاناله

بخدا منم همینطور،دیگه میخواستم امروز رفتم به دکتر بگم اخه چرا دندونی که عصب کشی شده هنوزم باید درد داشته باشه

جرات ندارم چیزی بخورم،

دو تا دیگه دارم برا عصب کشی

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

میخوام برم پیش یه دکتر دیگه میترسم دندونمو خراب کنه 

برید پیش دکتر خودتون زیر شش ماه اگه عصب کشی شده و مشکلی پیش بیادباید رایگان درستش کنه ایشون وظیفه داره کار خودشو درست انجام بده 

درد شدید نداره که قرص بخورم ولی درد داره

دو کاناله بخدا منم همینطور،دیگه میخواستم امروز رفتم به دکتر بگم اخه چرا دندونی که عصب کشی شده هنوزم ...

منم دقیقا همینطورم