2777
2789

برا چندمین باره این اتفاق میفته همین عیدامسال بود که رفته بودیم عید دیدنی گوشیمو جاگذاشته بودم خونه اقوام آخرشم شکسته رسید دستم مجبور شدم یکی دیگه بخرم دیشبم زنگ زدیم صاحب رستوران جواب داد شوهرم انقدر عصبانیه که نگو دیشب گوشی رو ازم گرفته بود میگف پشت گوشتو دیدی گوشیتم میبینی

صبح پاشدم وقتی دسشویی بود با گوشیش زنگ زدم صداش دراومد رفتم گوشیمو پیدا کردم ببینه دستم بازم میگیره ازم

بیشتر به خاطر عکس و فیلمای خانوادگی که تو گوشی هست حساسه

لایک نکن پدر بیامرز

الان با چی تایپک زدی

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کاری میکنه

ب نظرم بیخیال چیزایی شو که برات مهم نیس و گیج میزنی😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

تو این سن نمیدونم چرا اینقدر فراموشکارم هفته پیش دو بار رفتم مغازه واسه خرید لباس و ظرف هردوبار پول وسایلارو دادم ولی خوده وسایلارو جا گذاشتم مغازه دار از پشت صدا زد که خانم وسیله هاتو جا گذاشتی

لایک نکن پدر بیامرز
گوشی را دستت نگیر خب که هی جا بذاری بذار توی کیفت

این سری کیفشم جا میزاره میشه دو تا ضرر

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

تو این سن نمیدونم چرا اینقدر فراموشکارم هفته پیش دو بار رفتم مغازه واسه خرید لباس و ظرف هردوبار پول ...

کندر بخور

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

وقتی میرید جایی بعد که بلند میشی بری بیرون پشت سرتو یه نگاه بنداز ،جایی که نشسته بودی ، تا چیزی اگه جا گذاشتی ببینی ، کلا اینو عادت کنید که وقتی بلند میشید همیشه پشت سرتون نگاه کنید اینطوری چیزی جا نمیزاری