2777
2789

دخترم7 سالشه میرم مدرسه اولیا دیگه بخاطر حسادتشون میگن چرا همش مدرسه ای به خدا الکی میگن بچمون میگه تو هم بیا جالبه فقط چندتاشونم این حرف رو میزنن اولا از زبون بقیه اولیا میگفتن ولی الان خودشون مستقیم میگن نمیدونم چه کار کنم متاسفانه ما در این شهر غریب هم هستیم و

خدایا شکرت برای وجود دخترم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه میرم بعضی وقتی میمونم یک یا دو زنگ

نرو بهتره دخترت تنها باشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

آخه برا چی باید به کسی که کار و زندگی رو ول کنه، دو زنگ بره مدرسه بچه اش بشینه یه گوشه، حسادت کنن. خانم اونا واسه قطع وابستگی بچه میگن. نصف سال رفت هنوز شما نتونستی بچه رو از خودت جدا کنی. وگرنه مگه مدال، پول یا افتخار میدن که حسادت کنن

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم
نه میرم بعضی وقتی میمونم یک یا دو زنگ

خب چرا میمونی؟

من توی کارای مدرسه خیلی فعالم مثل جشن و اینا.بقیه هم گاهی حسادت میکنن میگم خودتون کارا رو انجام بدین که حال ندارن.ولی الکی بری خب غیر منطقیه.بچه های دیگه هم دوست دارن مامانشون برن نمیشه که همه راه بیفتن