لطفا اگه به این چیزا اعتقاد ندارین کامنت نذارید.
من چندین ساله هیچ کاریم خوب پیش نمیره، همش بدشانی میارم و به طرز وحشتناکی خراب میشن کارام، اگه بخوام مثال بزنم انقدر زیاد و پر جزئیاته که توی تاپیک نمیگنجه ولی خلاصه بگم هر کاری که برام مهمه به بدترین شکل ممکن خراب میشه و همونی میشه که نمیخواستم.
بعد از آخرین اتفاقی که برام افتاد(عمل بینیم به بدترین شکل ممکن خراب شد در حالی که بینی خودم هیچ مشکلی نداشت و دکترم هم بسیار حاذق بود) شک کردم که این نمیتونه یه اتفاق معمولی باشه، خلاصه بعد از عملم عملا مثل روانی ها شدم، کل روز با خودم حرف میزدم و گریه میکردم
بعد من کلا خیلی به موضوعات ماورایی اهمیت نمیدادم، اعتقاد داشتم همیشه ولی اصلا شک نمیکردم تا قبل از این که منم درگیرش باشم. خلاصه شماره یه شخص مطمئن رو از مامانم گرفتم واسم سرکتاب گرفت و گفت همزاد از نوع خیلی حساس داری، همزاد عاشق، که میخواد توی همه کارات اعصابتو خراب کنه و آزارت بده و خیلی جزئیات هم راجب زندگیم و اتفاقاتی که برام افتاده بهم گفت و کلا گفت مشکلاتم زیاده. راجب خونه ای که توش هستمم گفت که پر از جن و نیرو های منفیه که هیچ دعایی واسش جواب نمیده و باید جابجا شم این در حالیه که پدر و مادرم کل عمرشون نماز خوندن اینجا و خیلی ام معتقدن! فقط من نماز نمیخوندم که الان دوباره شروع کردم بخاطر حرفایی که بهم زد این آقا. واسم یه دعا فرستاد و گفت توی روز با اسفند بسوزونش و یه دعا هم داد که توی گردنم بذارم بمونه.
دعا نویس و رمال و اینا نیست چون خودم خیلی میترسم از اینا، تخصصش گفت توی علم جفره. بهم گفت بخاطر خشم و عصبانیت و غم های زیادی که کشیدی موجودات ماورایی بهت جذب شدن..
کسی تونسته همزادش رو دفع کنه که دیگه تو کار هاش دخالت نکنه؟ من واقعا کم آوردم، همه ی دوست هام رو از دست دادم و با هیچکس نمیتونم طولانی مدت دوست بمونم و همه کارهامم خراب میشه.. قفل شده زندگیم کاملا.
صوت بقره هم الان ۲۱ روزه دارم گوش میدم تا ۴۰ روز میخوام ادامش بدم.