2777
2789
سلام به تویی که همدردی:) منم ۲ ساله درگیر افسردگیم

تو چيكار كردي براي افسردگيت؟

من از لحاظ روحي تقريبا خوب شدم 

البته اگه قرصامو قطع كنم يهو ميبيني ٤ روز بدون خواب آلودگي بيدارم، ولي انقدر مغز خسته اس كه فقط ناخوداگاه اشك ميريزم هرچي غمه مياد سراغم، رعشه هاي وحشتناك ميگيرم كه دو هفته رعشه ها يه وقت طول ميكشه، خداروشكر از خرداد ماه حال روحيم خيلي بهتره ولي خوابم نه، اصلا نگم برات چه جوري بودم 

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کن منم ازین نکبت خلاص شم

تورو خدا به خودكشي فكر نكن، اگه به اون دنيا اعتقاد داري، خودكشي يكي از بدترين عذابهارو داره 

اره جیگر😂

جوووووون 😍😂

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
تو چيكار كردي براي افسردگيت؟ من از لحاظ روحي تقريبا خوب شدم  البته اگه قرصامو قطع كنم يهو ميب ...

راستشو بگم ؟ هیچکاری

گند زدم گند

با یه آدم اشتباه وارد رابطه شدم که همه چیو بدتر کرد 

پانیک های وحشتناک گریه های مدام افکار خودکشی و قرصهایی که دیگه فایده ندارن

خواب و خوراک هم که هیچ

خوره کتاب 🤓📚
راستشو بگم ؟ هیچکاری گند زدم گند با یه آدم اشتباه وارد رابطه شدم که همه چیو بدتر کرد  پانیک ...

منم سابقه پنیک دارم 

اول از همه سعی کن از همه آدمهای سمی دورت دور بشی(من خودم الان تقریبا با هیچکس صمیمی نمیشم و رو کسی حساب نمیکنم )

بهتره ورزش کنی بنظرم باشگاه بری بهتره ولی اگر نتونستی پیاده روی ام خوبه 

اینکه همهههه آهنگهای غمگینت و پاک کنی (من اهنگ های بندری شاد دان کردم ، الان یکیش و پلی کردم ) 

فیلم طنز ببین ، رمان طنز بخون ، کتاب انرژی بخش 

دمنوش های آرام بخش استفاده کن 

مولتی ویتامین استفاده کن (من مولتی ویتامین اسکای وو من استفاده میکنم )

تا حد امکان از عطر های خوشبو استفاده کن ،استشمام عطر گلاب و دارچین و عود خیلییی انرژی بخشه 

سهی کن آدمهای دورت روت تاثیر نزارن (یک ساعت پیش همسرم کلی بهم توهین کرد و .‌. منم سکوت کردم و آهنگ بندری پلی کردم ، درواقع سوسکش کردم😂😂

یک دفترچه بردار هر چیزی ک حالت و خوب میکنه یادداشت کن و هر روز یک مورد و انجام بده 

همهههه اینها رو خودم تک ب تک انجام دادم و حالم بهتره

ندارم :)

ببين من مذهبي نيستم ولي به خدا و اون دنيا اعتقاد دارم، از فكر خودكشي بيا بيرون، 

اونم بخاطر ادمي كه الان داره زندگي خودشو ميكنه، من ٣٧ سالمه ده سال بانك كار كردم بخاطر افسردگي استعفا دادم، خيلي حالم بد بود همش جيغ ميزدم ولي واقعا زمان درستش كرد شبا چهارتا آلپرازولام ميخوردم باز خوابم نميبرد، زمان حالم و خوب كرد هر چي روانپزشك و روانشناس بود رفتم، همشون ميگفتن خودت بايد بخودت كمك كني ولي واقعا نميشد 

ببين من مذهبي نيستم ولي به خدا و اون دنيا اعتقاد دارم، از فكر خودكشي بيا بيرون،  اونم بخاطر اد ...

اون آدم که گم شه بره به خاطر اون کاری نمیکنم

میدونی هیچ امیدی به زندگی ندارم هیچی

خوره کتاب 🤓📚