2777
2789

دکتری میشناسین ک بینی عمل کنه بعد تو پرونده بزنه مثلا شکستگی بینی ، ک تکمیلی تعلق بگیره؟

همچنین برای کامپوزیت

باهرکس مثل خودش👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمه تکمیلی یه پولی بابت انحراف بینی همراه زیبایی میده ولی باید بری دکتر معتمد بیمه تایید کنه که مشکل انحراف یا شکستگی داری اونا خودشون بچه زرنگن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه والا  هیچکس قبول نمیکنه  منم بیمه تکمیلیم نه دندون میشه نه دماغ  انقد تو حلق ای ...

عزیزم تلاش کردن خودتم جلی اونا بودی همچین کاری نمیکردیاگه در جریان سختیای راهش بودی میفهمیدی

خیراینکارو نمیکنن بعدم اگه بزنه شکستگی شما اول باید برید پیش دکتر معتمد بیمه اون تایید کنه بعد عمل بشی به این راحتیا نیست وگرنه من الان همه جامو عمل کرده بودم😂من افتادگی پلک مادرزادی دارم یکیش افتادس بینایی رو مختل کرده بازم تکمیلی پولشو نداد گفت زیبایی حساب میشه

خیراینکارو نمیکنن بعدم اگه بزنه شکستگی شما اول باید برید پیش دکتر معتمد بیمه اون تایید کنه بعد عمل ب ...

الان افتادگی پلکت برطرف شد ؟ خوب شد؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!