2777
2789

به صدا و نور خیلی حساس شدم بیشتر به صدا به حدی که صدای ساعت و فن یخچالم دارع دیوونم میکنه و باعث شده سردرد بگیرم اصلا هم حدیدا تو کارام تمرکز ندارم و همش فکر هزار جاست با اینکه مشکلی ام تو زندگیم ندارم فکرا و تخیل های الکی مثلا وسط درس فکر هزار جا هست همزمان نمیدونم چیکار کنم الانم صدای پخچال که واقعا هیچ کس حس نمیکنه یا اذیت نمیشه منو دارع تو خونه دیوونه میکنه میدونین علتش چی میتونه باشه؟!😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتشو نمی‌دونم خودمم فوق العاده به صدا حساسم سکوت مطلق رو دوستدارم آروم میشم

اخه من الان زندگیمو دارع مختل میکنه حتی نمیتونم درست بخوابم درس و بقیه چیزا به کنار مشکل تمرکزم داری؟

بنظر من به استراحت نیاز داری بهت فشار اومده  الان برای چی بیداری؟برو استراحت کن

نمیتونم زخوابم صدا ها که میگم مثلا ساعت و یخچال که گفتم رو مخمن خیلی وقته دارم تلاش میکنم بخوابم نشد دارم از سردرد میمیرم گفتم شاید اینجا کسی بدونه کمکم کنه

نمیتونم زخوابم صدا ها که میگم مثلا ساعت و یخچال که گفتم رو مخمن خیلی وقته دارم تلاش میکنم بخوابم نشد ...

اتاق جدا داری ؟برو باتری ساعت و در بیار و در اتاق و ببند

بعضی وقتا دوش آبگرمم آروم میکنه

۴ تا مزاج اگر اشتباه کنم داریم تو بدن

صفرا

سودا 

بلغم 

دم 

اگر یکی از اونها غلبه پیدا کنه مشکلات پیش میاره مثلا یک سری غذاها مثل فست فود یا آلودگی هوا یا امواج موبایل سودا رو تشدید میکنه زیاد اطلاعات ندارم ولی اینطور شنیدم