به صدا و نور خیلی حساس شدم بیشتر به صدا به حدی که صدای ساعت و فن یخچالم دارع دیوونم میکنه و باعث شده سردرد بگیرم اصلا هم حدیدا تو کارام تمرکز ندارم و همش فکر هزار جاست با اینکه مشکلی ام تو زندگیم ندارم فکرا و تخیل های الکی مثلا وسط درس فکر هزار جا هست همزمان نمیدونم چیکار کنم الانم صدای پخچال که واقعا هیچ کس حس نمیکنه یا اذیت نمیشه منو دارع تو خونه دیوونه میکنه میدونین علتش چی میتونه باشه؟!😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظر من به استراحت نیاز داری بهت فشار اومده الان برای چی بیداری؟برو استراحت کن
نمیتونم زخوابم صدا ها که میگم مثلا ساعت و یخچال که گفتم رو مخمن خیلی وقته دارم تلاش میکنم بخوابم نشد دارم از سردرد میمیرم گفتم شاید اینجا کسی بدونه کمکم کنه
اگر یکی از اونها غلبه پیدا کنه مشکلات پیش میاره مثلا یک سری غذاها مثل فست فود یا آلودگی هوا یا امواج موبایل سودا رو تشدید میکنه زیاد اطلاعات ندارم ولی اینطور شنیدم