2821
2789
بهت علاقه داره نسبتا زیاد ولی یه چیزی اذیتش میکنه.نمیدونم ترهم توهم شک نگرانی یه چیزی توفکرش هست‌ولی ...

ب منم میگی بچه دار میشم کی دختره یا پسر خونه میخریم اینده خودمو دخترام چجوریه خوبه یا نه؟؟

بهت علاقه داره نسبتا زیاد ولی یه چیزی اذیتش میکنه.نمیدونم ترهم توهم شک نگرانی یه چیزی توفکرش هست‌ولی ...

من کی باردار میشم؟ کدوم ماه

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب منم میگی بچه دار میشم چ موقع دختره یا پسر خونه میخریم اینده خودمو دخترام چجوریه خوبه یا نه؟؟

بله تشکر حرف اول اسمم "م" ممنونم ،به جبران لطفتون حمد میخونم

یک پیغام دریافت می کنید و به تعطیلات می روی یک کار ساختمان یاخانه افتاده وجاه طلب هستی وموفقیت مادی داری کلا خشونت داری به خرج می دی برای مهاجرت خوب افتاد