2777
2789
عنوان

جدول چینی 🤔🤔🤔🤔

143 بازدید | 8 پست

سلام دوستان کسی درمورد جدول اطلاعاتی داره 

من متولد 1381/6/13هستم تاریخ اولین روز اخرین پریودیم 10/22هست و بچه اولمه دوست دارم پسر بشه لطفا راهنماییم کنین اصلا این روش جواب میده ؟؟🤔🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم میخوام بدونم کی اقدام کنم برای پسر

من یه چیزایی درمورد جدول چینی شنیدم ولی وقتی عاقلانه بهش نگاه کنیم میفهمیم که همش خرافاته مگه میشه یه جدول جنسیت بچه رو بگه . وقتی خودمون از اینده خبر نداریم چجوری یه جدول از اینده خبر داره . همچی دست خداست هرچی خدا خواست همون میشه 

من یه چیزایی درمورد جدول چینی شنیدم ولی وقتی عاقلانه بهش نگاه کنیم میفهمیم که همش خرافاته مگه میشه ی ...

اره عزیزم اون که صد در صد اگه خدا نخواد یک برگ قادر به افتادن نیست چه برسه به بچه مادربزرگم همیشه میگفت هر وقت تونستی یک ناخن بچه رو خودت درست کنی اون وقت دنبال تعیین جنسیت بگردخدابیامرزدش

ولی خب میشه درمورد این جدول به منم اطلاع بدین♥️

اره عزیزم اون که صد در صد اگه خدا نخواد یک برگ قادر به افتادن نیست چه برسه به بچه مادربزرگم همیشه می ...

تو نت هست بزن تقویم چینی واست میاره سن. و ماهی که لقاح توش انجام شده رو حساب کن مثلا اگه بیست سال و شش ماهته همون بیست سال و‌حساب کن و اگه تو بهمن متوجه شدی حامله ای باید دی و بهمن رو در نظر بگیری چون تو دی لقاح انجام شده