2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاده تا حالا نشمردم خرید و تنوع تو پوشش حالم رو خوب میکنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

دوماهه هفته ای یه مدل خیاطی یاد میگیرم فقط مانتو میدوزم برا خودم یا پالتو یا بلوز هودی برا مسرم یا شوهرم😄

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

متاسفانه منم یه مدت اینطور شدم و بعد همه رو دادم رفت چون از روی هیجان خرید میکردم و هیچکدوم رو بعدا نمیپوشیدم ...برام تجربه شده 

الان خیلی کمتر خرید میکنم ولی بازم حال روحیم بد بشه همون آش و همون کاسه ست.😑😑😑😑

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

۵ تا شومیز

۱۵ تا مانتو 

۷ تا شلوار 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

من لباس و مانتو شلوار زیاد دارم فقط تعداد کفش هامو میدونم سه تا کتونی دوتا نیم بوت دوتا هم کالج

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

نمیدونم 

ولی اتفاقا من به اندازه میخرم. از انبار کردن لباس و وسیله بدم میاد

بعضی چیزارم تا جایی که سالمه میپوشم حتی شده ۱۰سال تمیز نگهشون میدارم

یا گاها ریدیزاین میکنم و بازم استفاده میکنم و این کار خیلی دوست دارم

)مشکلی از نظر خرید و پولش ندارم اصلا... اخلاقم اینه)

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

من مریضی نگه داشتن بیش از حد لباس دارم

لباس و کیف و مانتو کفش

لباس دارم برای شاید ۲۰ سال پیش

کیف دارم برای ۲۵ سال پیش

تازه این ارثیه

مامانم یه جلیغه بافتنی بوده نگه داشته . من بچه بودم می پوشیدم. الان داده به دخترم. روزا زیر لباس مدرسه اش می پوشه اینقدر گرم می کنه. نازک هم هست زیاد نما نمی کنه زیر لباس.

لباس عروس خودشم داد آوردم دخترم پوشید. براش تنگ بود...😳