2777
2789
عنوان

ارتباط مجازی یا راه دور

176 بازدید | 24 پست

کسی هست اینجا که مجازی با کسی اشنا شده باشه؟ یا از شهرای متفاوت باشن خودشون و کسی که دوسش دارن؟ چجوری کنار میاین؟ چجوری تونستین همو بشناسین؟خانواده ها در جریانن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نداشتم تاحالا 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

سلام منظورتون لانگ دیستنسه ...والا دختر من بایکی دوسته تو راه دور ۷۰۰کیلومتر فاصله ...ولی حال هموخیلی خوب می کنن ..هر شب باهم تلفنی صحبت می کنن ...باهم درس می خونن ...هردو قرار گذاشتن باهم تو یه دانشگاه قبول بشن ....ازاولم شرط کردن تعهدی بهم نداشته باشن تا بعد از قبول شدن ...

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
الان میان میگن رابطه مجازی بدرد نمیخوره😐این خط این نشون

میخوام از تجربه ها استفاده کنم خودم از یکی خوشم اومده که یه شهر دیگه زندگی میکنه دیگه با هم ارتباط حضوری نداریم هم دانشگاهیی هستیم

من تقریبا یسال مجازی با ینفر حرف زدم خیلی هم وابستش شدم و دوسش داشتم ولی بالاخره اون جا زد و رفت 🥲💔هیچوقتم نمیبخشمش با اینکه مجازی بود الان یسال از رفتنش میگذره ولی هنوز از دستش دلگیرم و بغضم میگیره . 

سلام منظورتون لانگ دیستنسه ...والا دختر من بایکی دوسته تو راه دور ۷۰۰کیلومتر فاصله ...ولی حال هموخیل ...

بله منظورم همینه خودم از هم دانشگاهیم خوشم اومده ولی این مسائل منو میترسونه چون هم شهرمون متفاوته هم قرار نیست ایران بمونه برای همین بلاتکلیفم با حسی که بهش دارم 

بله منظورم همینه خودم از هم دانشگاهیم خوشم اومده ولی این مسائل منو میترسونه چون هم شهرمون متفاوته هم ...

عزیزم به هرحال هر تجربه ای همیشه قرارنیست خوب دربیاد ...بهش می گن تجربه چون ازش چیز یاد می گیری ولی تاوانم داره ...من با دخترم شرط کردم ...گفتم اگه پای آسیبش می مونی مشکلی نیست ...اونم قبول کرد گفت نمی خوام بی تجربه باشه ...بخاطر همین خوب فکر کن 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
میخوام از تجربه ها استفاده کنم خودم از یکی خوشم اومده که یه شهر دیگه زندگی میکنه دیگه با هم ارتباط ح ...

شاید اکثر آدما همچنین رابطه هایی مورد پسندشون نباشه ولی کاملا بستگی به خودتون داره چه اشکالی رابطتون از راه دور باشه و کم کم شناخت بدست بیارید البته باید ببینید هدفتون از رابطه چیه

🐈‍⬛
عزیزم به هرحال هر تجربه ای همیشه قرارنیست خوب دربیاد ...بهش می گن تجربه چون ازش چیز یاد می گیری ولی ...

حسی که به این ادم دارم و به کسی نداشتم تا حالا و اگه بخوام این حس و به سر انجامیم برسونم کلی چالش دارم نمیدونم بی خیال این حس و این ادم بشم یا با چالشا رو به رو شم

شاید اکثر آدما همچنین رابطه هایی مورد پسندشون نباشه ولی کاملا بستگی به خودتون داره چه اشکالی رابطتون ...

هنوز رابطه ای شکل نگرفته من با خودم همش دارم کلنجار میرم که از حسم به طرفم بگم یا نه و اگه گفتم و اوکی شد چه چالشایی رو به روم هست یکم اوضاع پیچیده ای دارم