2777
2789

معلم دخترم دوسال پیش خدمتکار مدرسه بود حالا معلم شده جالبه هم کلاس خواهرشوهرم بوده تادوم راهنمایی خونده حالا که معلم شده مدرک فوق لیسانس رو کرده میگه من فوق لیسانس ابتدایی دارم اینا به کنار دست خط دخترم بدشده پارسال دست خطش مثل کلاس پنجمی ها بود امسال از اولی هم بدتره چون دست خط خانمش افتضاحه بخدا ریاضی آرزو به دل موندم که یه درسی این معلم بهشون میده درست داده باشه همش خودم یادش دادم امشب نفرین خانمش کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسایی ک از طریق نهضت استخدام میشن اموزش و پرورش از بعضیاشون میخواد یه مدت ب عنوان مستخدم کار کنن،دختر همسایه مون هم این شرایط رو داشت اما اون کس دیگه ای رو ب جای خودش فرستاد و بهش پول داد ک ب جاش بره کار مستخدمی رو انجام بده و الان خودش معلم شده.

ببخشیدا اما حس کردم از حسادتون میگید مخصوصا قسمته نفرین رو....

کسایی ک از طریق نهضت استخدام میشن اموزش و پرورش از بعضیاشون میخواد ب عنوان مستخدم کار کنن،دختر همسای ...

بخدا من اشناییت ندارم خداشاهده معلومه بی سواده شوهرش معلم بوده این رو اورده سرکار همسایه خواهرشوهرمه ودوست نزدیکش خبرش داره که تادوم راهنمایی درس نخونده دست خط ادمی که میره کارشناسی ارشد خیلی باید عالی باشه بخدا بچه کلاس اولی اینجور نمینویسه وایسا عکس بفرستم 

مگه با پارتی بازی کسی معلم میشه؟

شده که این خانم شده با دوم راهنمایی درس خوندن جالبه خواهرشوهرم میگفت بهش گفته میره پیش یه خانم معلمی بهش معلمی یاد میده نمیدونسته اینارو میگه دخترامون میفتن کلاسش

شده که این خانم شده با دوم راهنمایی درس خوندن جالبه خواهرشوهرم میگفت بهش گفته میره پیش یه خانم معلمی ...

برید اداره کل ازش شکایت کنید ولی مطمئن باشید اینطوری نیست

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
بخدا من اشناییت ندارم خداشاهده معلومه بی سواده شوهرش معلم بوده این رو اورده سرکار همسایه خواهرشوهرمه ...

نمیدونم ولی اگه با پارتی رفته ک واقعا جای تاسف داره اما خب منم شرایطی ک حدس میزدم رو فقط گفتم❤️

برید اداره کل ازش شکایت کنید ولی مطمئن باشید اینطوری نیست

خواهرشوهرم میگه نفرین میکنه بخدا روزشماری میکنم کلاس دوم دخترم تموم بشه اصلا کلاسش یه وضیعیه بچه ها هم توی کلاس ولو هستن سوالای درس جلوتر میده بچه ها حل کنند یا بنویسند میگم اینا رو درس ندادید میگه باید تلفیقی کارکنیم یا کل کتاب رو کارکنیم میدونه اشتباه کرده اما اشتباهش رو قبول نداذه تازه 46سالش هست نوه داره حالا یادش افتاده معلم بشه دوسال خدمتکار بوده دوسال معلم شده پیر وبداخلاق انقدر سربچه ها دادمیزنه بداخلاقی میکنه 

نمیدونم ولی اگه با پارتی رفته ک واقعا جای تاسف داره اما خب منم شرایطی ک حدس میزدم رو فقط گفتم❤️

46سالشه نوه داره دوسال خدمتکاربوده دوساله معلم شده اونروز تاحالا کجا بوده بعدش هم تا ده سال پیش ارایشگاه داشت بعد توی پارکینگ خونش خرازی زد حالاهم معلم شده گفته میخواد معلم کلاس سوم بشه وای ارزو به دل موندم یه درس دخترم ریاضی بلد باشه پارسال شاگرد اول بود امسال هم هست 

شاید به اونم گفتن خدمتکار باش دوسال بعد معلمت کنیم باهمین مدرک بخدا باخواهرشوهرم هم کلاس بودن دوتایشون درس رو ول کردن اون عروس شده نوه داره خواهرشوهرم هم دیگه نذاشتنش بره  درس بخونه نشسته قالی بافتن بعد چندسال عروسش کردن 

خب اگه سواد درس دادن نداره چرا آموزش و پروش منطقه تون شکایتش نمیکنی؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
خب اگه سواد درس دادن نداره چرا آموزش و پروش منطقه تون شکایتش نمیکنی؟ 

چون پارتیش کلفته این برای پارساله تاپیک

اگه بگم الان چه سمتی داره باورت نمیشه معاون شده 

شوهرم مدیر مدرسه ی پسرونه هست با پارتی زنش رو معلم کرد حالاهم شده معاون من برم مدرسه ی دهترم سگ محلش میدم زنیکه بچمو بیچاره کرد