2777
2789
عنوان

کمک باردارم

450 بازدید | 41 پست

از قبل بارداری دکتر برام اسپرین نوشته و میخوردم روزی یدونه الا هفته ی ۱۱ هستم یه هفته یادم رفت اسپرین بخورم وای دارم دیوونه میشم کسی تجربه ای داره😞😞

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی هفته پشت سرهم چطور یادت رفت ؟😶😐

ن کلا یک هفته چون اسپرینم تموم شد یادم رفت تمدیدش کنم بخورم وای اصلا حالم بد شد یهو هنگ کردم

هیچی نمیشه... بی‌خیالی بهترین روشه.... هیچ چیز مثل اعصاب آرام برای زن باردار نیست.... ادامه بده قرص ...

امروز رحمم درد میکنه خیلی نگران شدم ینی در واقع اول هر هفتم  رحم درد دارم دور نافمم درد میکنه خیلی عصابم خورد شد خدایا چیزی نشه

امروز رحمم درد میکنه خیلی نگران شدم ینی در واقع اول هر هفتم  رحم درد دارم دور نافمم درد میکنه خ ...

درد رو همه مون داریم.... آسپرین رو برای جلوگیری از توقف رشد میدن تا جریان خونرسانی بین جفت و جنین روان تر و بهتر بشه...و ربطی به درد داشتن یا نداشتن نداره، نگرانی هم اصلا نداره

ن تحربه ندارم چرا آسپرین داده؟ خب ازاین به بعد بخور چیزی نیست ک

از اول میخوردم یک هفتش یا کمتر یادم رفت بخورم اسپرین میدن برا خونرسانی راحت تر ب جنین 😢

درد رو همه مون داریم.... آسپرین رو برای جلوگیری از توقف رشد میدن تا جریان خونرسانی بین جفت و جنین رو ...

بنظرت رشدش متوقف نشده ؟ بخاطر درد دور ناف و درد رحم میگم ینی داره رشد میگنه دیگه؟؟