2777
2789
عنوان

دلم گرفته.

292 بازدید | 65 پست

بچها بیاین بگین توخونه چکارمیکنین؟من حوصلم سررفت اکثرا توی خونم به بچها میرسم هیجام تنها نمیتونم برم باوجود بچها شوهرمم شبا دیرمیاد خونه.قبلا شبا باماشین بیرون میرفتیم اما الان هوا سرده ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دو تا پسر داشتن چطوره؟؟ من یه پسر۴ ساله دارم دیروز فهمیدم تو دلیم پسره راستش دختر دوس داشتم ...

من دیروز بهت کفتم همچیرو توی تاپیک اون خانومه گفت عکس خونه بذارین.منم مث توحرف زیاد شنیدم خدا به هرکسی دخترنمیده فلان منم رژیم خترداشتم پسرشد اولش مث شما ضدخال خوردم اما فکرش نمیکردم یه روزی بشه دنیای من دوم بهمن تولد دوسالگیشه من تاروز زایمانم خیلی بهش حس نداشتم اما الان سوگولیمه.

خانوما یه سوال بی ربط

من هروق صورتم موم یابند میندازم صورتم پر جوش میشه

این دفعم جوش های خیلی خیلی بزرگ و چرک دارو درد دار محفظه صورتمم خیلی باز شده پرتقالی شده بنظرتون چزکار کنم چارم چیه ریزش شدید موهم دارم

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
من دیروز بهت کفتم همچیرو توی تاپیک اون خانومه گفت عکس خونه بذارین.منم مث توحرف زیاد شنیدم خدا به هرک ...

خیلیا بهم پیام دادن ببخشید یادم نبود

خدا برات نگهشون داره عزیزم امیدوارم منم حس و حالم عوض شه🥺

خیلیا بهم پیام دادن ببخشید یادم نبود خدا برات نگهشون داره عزیزم امیدوارم منم حس و حالم عوض شه🥺

عوض میشه.من خودم واقعا حسی بهش نداشتم ختی تا چندروز بعد زایمان مث پسراولیم دوستش نداشتم اما الان همه دنیامه دوتا داداشاهم باهم رفیقن یکیش سه سالشه دومیم چندروز دیگه دوساله میشه

بخدا من تجربه ندارم جوش نمیرنه صورتم

خسته شدم دیگه صورتم خیلی چرکین شده خیلی خوشگلم انصافا ولی جوشهام جاشون میمونه دون دون میشه پوستم میخوام دیگ بند نندازم اون موقعم موهای کرک دارم خیلی زیاده بلن میشن زشت دیده میشه☹☹☹

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏