دوست اجتماعی دوستی هست که رابطه باهاش در جمع و اجتماع هست نه خصوصی و خارج اجتماع نه خا ...
متوجه منطورم شدی ؟ دوست اجتماعی با این اوصافی ک شما میگین هم دختر و هم پسز رو در بر میگیره . چرا افراد این واژه رو برای دوستای همجنس به کار نمیبرن و فقط براب دوستی ک جنس مخالفه به کار میبرن ؟ هر وقت این واژع عمومیت پیدا کرد حرف شما درسته ولی افراد براب سر پوش گذاشتن به خیانتشون واژه دوست اجتماعی رو به کار میبرن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متوجه منطورم شدی ؟ دوست اجتماعی با این اوصافی ک شما میگین هم دختر و هم پسز رو در بر میگیره . چرا افر ...
اها
خب ما بری هر دو جنس بکار میبریم
برای هر دو جنس میگیم دوست
ولی نوع دوستی مون اجتماعی هست
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند
منم به این فکر میکنم اگ رابطه سالم و پنهانی نباشه و مختص خانواده باشه مشکلی نداره متاسفانه فرهنگش ب ...
باور کن اینا همونایین که ۱۵_۱۶ سالگی ازدواج کردن درکی از این چیزا ندارن
چقد میام اینجا حرص می خورم خدایا حق من این نبود تو جایی باشم که این طرز فکرا هست
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
دوست اجتماعی دوستی هست که رابطه باهاش در جمع و اجتماع هست نه خصوصی و خارج اجتماع نه خا ...
عاشق سوادشونم😂
من خدا را در قمقمه آب یافتهام در عطر یک گل در خلوص برخی کتابها و حتی نزد بیدینان اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافتهام.
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم