2777
2789
عنوان

دعوا با عشقمون

213 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها مخواستم داستان خودمو واستون بگم و از شما کمک میخواستم

ببینید من یه خواستگار داشتم ک به یه دلایل کارمون جور نشد بعد من یجورایی دوسش داشتم باهام چت میکردیم اون اولاش خیلی خوب بود واسه اینکه یه کلمه باهام بحرفه جونشو میداذ اول اون منو دیده بود و عاشقم شده بود خیلی دوسم داشت خیلی واسم ارزش قاعل میشد ولی خب به مرور رفتارش خیلی عوض شد اون رفت سربازی خیلی بهم توهین میکرد خیلی حرفا زشتی به خودم و خونوادم میزد ولی من هر بار میبخشیدم چون عاشقش بودم شاید دوستام میگفتن نکن ولی من عاشق بودم یه بار بلاکش کردم اومد التماس کرد از بلاکی در آوردم و با اینکه اون مقصر بود واسم خط و نشون کشید گفت فرصت آخرته ما با هم خوب بودیم بعدش ولی امشب گفتم نرو بیرون منو انتخاب مکنی یا دوستت رو اون دوستاش زو انتخاب کرد گریه کردم زدم رو سر خودم ولی گفت حالم ازت بهم مخوره از چشمم افتادی تو به درد من نمیخوری بعدش گفت تو آدم زندگی نیسی بعد یه فوش خیلی زشت بهم داد خیلی حالم بده بخدا من فقد عاشقش بودم رفتار هایی باهام داشت ک کمتر دختزی تحمل مکنه اعصابش خورد میشد دلمو میشکست و فوشم میداد یه جوریم رفتار مکنه انگار من مقصرم بلاکم کرده منم بلاک کرذم

ولی واقعا نمیدونم مشکل من چیه؟مگ چ گناهی کرده بودم؟لطفا اگه شما تجربه ای دارین بهم بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیخواید بفهمید کسی که شما رو دوست داره واسه یه عمر زندگی میخواد و با دوبار اومدن خواستگاری پا پس نمیکشه 

چرا میگید عشقم؟ بعدم که کات کردین میاین میگین حالم بده و فلان خب وقتی تهش پوچه چرا دنبال سوژه شدنین؟

عزیزم دقیقا هیچی از رفتارهای خودت نگفتی فقط از اون آدم بد گفتی 

ولی در کل کسی که بخودت و خونواده بی احترامی می‌کنه لایق دقیقه ای فکر کردن هم نیست بدون شک از زندگیت این آدم سمی رو حذف کن

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

عزیزم تو هیچ مشکلی نداری مشکل از اونه فکر کرده چون دوسش داری هر کاری کنه بازم دوسش خواهی داشت خودتو قوی نشون بده ارزش خودتو بدون تو یه دختری قراره در اینده مادر بشی قوی باش گلم نزار هیچ پسری ناراحتت کنه ارزشت بیشتر ازیناس گل من

وااای ما زنا بدبختیم باید با اخلاق گند شوهرامون بسازیم شما چتونه بابا عشقو حال کنین وقتی حالتو خراب میکنه پرتش کن از زندگیت بیرون

میخام صدسال سیاه نباشع عشقی رو ک آدم بخاطر تحقیر بشه بداخلاقی ببینه فوش بخوره

ب خودت بیا دختر پررررررتش کن بیرون از زندگیت

چند سالته

خیلی خودتو دست کم‌گرفتی

دوست پسرت فحش میده به خانواده ت میبخشیش؟ اونم چندین مرتبه؟؟؟

اگه شوهرتم بود باید مینداختیش از زندگیت بیرون ، این که جای خود دارد 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
گناهت همین سادگیته کسی ک بهت فحش میده چرا باید دوسش داشته باشی ؟!  کسی ک ارزشتو نمیدونه فکر م ...

تقریبا چن ماهه ک ایجور باهام رفتار مکنه هر بار منو به فوش میکشه امشب هم به فوش خیلی بد به خودم داد

واقعا میفهمی عاشق شدن یعنی چی؟

اگه یعنی کس دیگه ای بیاد تو زندگیت و همه جوره هواتو داشته باشه و احتراما سر جاش باشه،  اونوقت بازم اون عشقت خواهد ماند؟؟؟؟ یا این یکی جاشو میگیره

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕