2777
2789
عنوان

شاغل بودن

50 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها یه کار خوبی دارم و دو ماهه میرم بچم رو پیش خانوادم گذاشتم مامانو بابامو داداشم هم بی احترامی بهم میکنن هم بچم رو دارن بد میکنن از یه طرف دوست دارم سرکار برم از طرفی برای بچم نگرانم همسرم اجازه نمیده ببرمش مهد یا پرستار بگیرم واقعا تو بدترین شرایط ممکن هستم. بدبختانه به محل کارم سفته هم دادم که یکسال بمونم. واقعا چیکار کنم اوایل مامان و بابام گفتن بچه رو بیار پیشمون الان محل نمیدن بهمون اخلاقا شون عوص شده داداشم که فحش میده همش

با شوهرت حرف بزن بچه رو بفرستید مهد بگو خانوادم نمیتونن نگه دارن شلوغ میکنه اکه قبول نمیکنی مبلغ سفته رو بده اونوقت خودش کوتاه میاد 

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت چن سالشه؟؟

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤