2777
2789
عنوان

عزیزای دلم... بیاید🤍

109 بازدید | 18 پست

شما باشید کدوم رشته رو اگه بیارید انتخاب میکنید؟ 

- رشته مترجمی یا آموزش زبان انگلیسی دولتی(که بهش بشدت علاقه داشته باشید و توش خیلی فعال باشید و در تمام 4 سال کارشناسی معدلتون بالای 19 باشه.) 

- یکی از مهندسی های دانشگاه آزاد 

- گرافیک نقاشی دولتی(که اصلا بازار کار خوبی نداره ولی علاقه دارید بهش) 

فقط لطفا لطفا بر اساس علایق خودتون انتخاب نکنید، بازار کار و درآمد رو نظر بگیرید. 🤍☔ فرض کنید خیلی وضع مالی بدی هم دارید.. 

تعداد رای : 12
نظرسنجی
مترجمی یا آموزش زبان انگلیسی دولتی
10
83%
مهندسی آزاد
1
8%
گرافیک دولتی
1
8%
اکانت دست دو نفره فعلا

گرافیک فک کنم بازار کارش خوبه

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بازار کار مترجمی خیلی خوبه مخصوصا وقتیدولتیه خرج زیادی نمیگیرت

دوم اینکه حتی اگ مار دولتی پیدا نکردی میتونی خصوصی تدریس کنی یا اینکه شاگرد خصوصی بگیری

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
گرافیک فک کنم بازار کارش خوبه

به شدت خرج داره یه لپ تاپ باید بگیری هفتاد ملیونو کلی وسایل دیگ من میخواستم برم قیمتاشو دیدم منصرف شدم🙄

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
@masoomehh     🥲عزیزم میتونی کمک برسونی

سلام عزیزم 

قطعا اولی 

بازارکار خیلی خوبی داره 

و اینکه خودتون علاقه وافر دارید 

خودش ی نیرو محرکه اس برای پیشرفت 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مررررسییی عزیزم😃🤍

موفق باشی 😍😍😍😍🫂

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

@00hj00     🥲عزیزم یه کمک میرسونی

سلام عزیزدلم

اگه به من باشه میگم اولی،راستش مترجمی درآمد خوبی داره الان،و شما هم توش استعداد و علاقه دارین پس بهترین چیزه

اون گرافیکی که میگی،ممکنه در آینده تقریبا دور درآمد خوبی داشته باشه ولی هزینه هاش بالاست 

برای شما همون مترجمی بهترین چیزه

موفق باشی 🧡

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"