ghalbe_ghermez مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 745 عنوان پاک کردن فیبروز ابرو 6221 بازدید | 16 پست میشه بگید چطور میشه پاک کردتازه امروز زدم ب حدی ناراحتم ک قلبم داره وای میستهخیلی زشت در اورده توروخدا بگید چیکار کنم اخه 1401/10/27 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرشوهرنمونه عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 811 الان معلوم نمیشه بزار سه هفته بگذره زخما بره خودشو نشون میده
بaرaنk عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 562 وای گفتی، منم اذر ماه انجام دادم کلا دوماهه افسردگی گرفتم بزرگتربن حماقت زندگیم بود امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇
ghalbe_ghermez مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 745 وای گفتی، منم اذر ماه انجام دادم کلا دوماهه افسردگی گرفتم بزرگتربن حماقت زندگیم بود پاک نشده؟ نمیخام برم ترمیم ک زود پاک شهمنم دارم افسردگی میگیرم خودمو حبس کردم تو خونه انقدر گریه کردم
بaرaنk عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 562 پاک نشده؟ نمیخام برم ترمیم ک زود پاک شه منم دارم افسردگی میگیرم خودمو حبس کردم تو خونه انقدر ... بنظرم نرو، منم نرفتم ترمیم که بره. نه ببین کامل پاک نشده والا فقط اون تیرگی رنگه اولش کمرنگ شده، ولی اون خطابی ک زده همشون هستن.بخدا منم زیاد مهمونی بیرون نمیرم، خیلی سرچ کردم خیلیا میگن کلی ک پاک نمیشه شاید ب مرور کمرنگ شه امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇
بaرaنk عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 562 اگه پشیمون شدی و تازه س میتونی اروم پنبه روش بکشی، فقط حواست باشه زخم نشه. تازه فردا پسفردا پوسته میشه امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇
ghalbe_ghermez مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 745 بنظرم نرو، منم نرفتم ترمیم که بره. نه ببین کامل پاک نشده والا فقط اون تیرگی رنگه اولش کمرنگ شده، ولی ... چیکار کنیم😔برا من مدلشم خیلی بد زدهدخترم هستم شبیه زنا شدم😔😭
ghalbe_ghermez مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 745 اگه پشیمون شدی و تازه س میتونی اروم پنبه روش بکشی، فقط حواست باشه زخم نشه. تازه فردا پسفردا پوسته می ... سه ساعته زدمپنبه بکشم میره؟ ضایه نشه نصفه بمونه
بaرaنk عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 562 سه ساعته زدم پنبه بکشم میره؟ ضایه نشه نصفه بمونه والا نمیدونم منم تو نت خونده بودم،حالا راست میگی پنبه نکش بدتر شه منم نمیدونم ولی منم تو همین سایت دیده بودم یه خانومه گفت پشیمون شدم سریع شستمس. قطعا پاک نمبشه چون رنگو زده داخل پوست امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇
بaرaنk عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 562 ی چیز دیگه ام هستا یه هفته صبر کنی کمرنگ میشه، اما مدلش تغییر نمیکنه فقط یذره کمرنگ میشه جا میفته امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇
ghalbe_ghermez مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 745 والا نمیدونم منم تو نت خونده بودم،حالا راست میگی پنبه نکش بدتر شه منم نمیدونم ولی منم تو همین سایت د ... اره با شستن ک پاک نمیشهولی ارایشگرم گفت وازلین رنگو کامل میکشه ب خودشحالا الان کلی وازلین زدم روش ببینم چی میشهاما بمیرمم ترمیم نمیدم
ghalbe_ghermez مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 745 ی چیز دیگه ام هستا یه هفته صبر کنی کمرنگ میشه، اما مدلش تغییر نمیکنه فقط یذره کمرنگ میشه جا میفته&nb ... یکاریش میکنمهرروز چرب نگهش میدارم، میرم حموم میسابم، ترمیمم نمیرمآبلیمو و سرکه هم میزنمتوعم همین کارارو بکن شاید جواب داد🤦♀️
nino5 عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 5198 یکاریش میکنم هرروز چرب نگهش میدارم، میرم حموم میسابم، ترمیمم نمیرم آبلیمو و سرکه هم میزنم توعم هم ... عزیز تونستید فیبروز ابرتون روپاک کنید؟میشه لطفا منم راهنمایی کنید فقط دوتاخط نوک ابروم هست میخوام پاک شه😭