2777
2789
عنوان

چطوری وزن بگیرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 26 پست
اگه بری روانپزشک داری ضد اضطراب میده هم استرست کم میشه هم چاق میشی من یکیو میشناسم ۲۵ کیلو چاق شده

یک مدت قرص مصرف میکردم ولی معدم حساس نمیتونم بخورم همش رفلاکس معده میگیرفتم.حوصله روانشناسا این چیزا ندارم همش چرت پرت میگن خیلی هم پول میگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با ورزش ده کیلو چاق شدم قبلش کلی دکتر تغذیه رفتم وکلی قرص و دارو خوردم فقط معده درد می‌گرفتم فکر ...

منم همش معده دارم چقد دلم میخواد ورزش کنم ولی شرایطشو ندارم

منم همش معده دارم چقد دلم میخواد ورزش کنم ولی شرایطشو ندارم

شرایط مثلاً چی،من تو خونه ورزش میکنم با برنامه.چون با بچه کوچیک وقت نمیکنم برم باشگاه.فقط باید پایبند باشی.برای روحیه هم خوبه

شرایط مثلاً چی،من تو خونه ورزش میکنم با برنامه.چون با بچه کوچیک وقت نمیکنم برم باشگاه.فقط باید پایبن ...

با چه برنامه ای میشه اسمشو بگی؟؟؟ شرایط این که خونمون کوچیکه و بیشتر وقتا شلوغ جای ورزش کردن ندارم.بیرون هم نمیتونم برم

با چه برنامه ای میشه اسمشو بگی؟؟؟ شرایط این که خونمون کوچیکه و بیشتر وقتا شلوغ جای ورزش کردن ندارم.ب ...

توی گوگل برای ورزش در خانه برای بانوان.سه روز ورزش میکنی یه روز استراحت دوباره سه روز دیگه ورزش،وقتهایی که همه خوابن یا بیرونن ورزش کن بلاخره یه وقت خالی پیدا کن.واینکه خوابت هم کمتر کن چون یه دلیل لاغر شدنت همینه که زیاد میخوابی وچیزی نمیخوری