2777
2789
عنوان

دودلی

106 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

حدودا ده روز قبل با نامزدم دعوا کردیم تهمت زد ک خیانت میکنی بعدشم کتکم زد منم رفتم شکایت کردم البته با اصرار خانوادم بعد نامزدم برام کادو آورد قبول نکردیم واسه روز زن تولدمم بود اومد دنبالم نرفتم امروزم رفتیم کلانتری اونجا که نامه پزشکئ قانونی نشون دادیم گفت من کتکش نزدم زیر حرفاش زد بعدم گفت من طلاقش نمیدم ولی من اصلا نمیتونم باهاش باشم اخه هر دقعه که آشتی کردم دفعه بعدی بدتر دعوا کردیم میترسم ایندفعه بازم بدترشه خانوادمم میگن ایندفعه دیگه حمایت نمیکنیم ازت اگه برگردی خودمم خیلی دوسش دارم موندم جیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این نامزدته کتکت میزنه و بد دله دیگع بعد رو خدا به خیر کنه

به هر حال صلاح ممکلت خویش خسروان دانند  

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

تهمت زدنش از کتک زدنش بدتر بوده

من بودم بر نمیگشتم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

فقطططططططططط طلاق....الان ک نامزدین و حس بینتون قوی ترین حس کل زندگی مشترکه دستش رو شما بلند شده بعدا دیگه ببینید چه خواهد شد....ایشون احتمالا طرحواره خیانت هم دارن زندگی با چنین آقایی جهنمه از من میشنوید هر چ زودتر تمامش کنید دو قطبیه ایشون باید بره پیش روانشناس

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟
پیش مشاور برین ایشون مهارت کنترل خشم نداره بدبین هم هست

مشاور هم نمیتونه ایشونو درست کنه فقط طلاق...اینا بعد مدتی دوباره ب حالت قبل برمی‌گردن

بدون یه ذره شک و تردید ازش جدا شووو... این آدم وقتی کتکت میزنه.. وقتی تهمت میزنه و... اصلا اصلا برای زندگی مناسب نیست... یکی از دوستانم 10 سال پیش دقیق مشابه مشکل شما رو داشت با هزار مکافات و بخشیدن مهریه جدا شد... همسرش رفت با شخص دیگه ای ازدواج کرد اون خانمم ازش جدا شد برای بار سوم ازدواج کرد و بازهم هم طلاق گرفت اون آقا... اینجور آدم ها درست بشو نیستن... می‌دونم دوسش داری ولی بدون برای زندگی فقط دوست داشتن کافی نیست... اصل اول احترام متقابله... قطعا عروسی بگیری دوباره برمیگردی... می‌دونم حرفام تلخه ولی به خدا عین واقعیته و از سر دلسوزی بهت میگم 

مشاور هم نمیتونه ایشونو درست کنه فقط طلاق...اینا بعد مدتی دوباره ب حالت قبل برمی‌گردن

من خودم روانشناسم گلم اگر پیشنهاد کردم برن مشاور چون از دودلی در بیاد مشاور واسش مسیر راهو روشن کنه شایدم نامزدش تصمیم به تغییر بگیره حداقلش اینه پیش وجدانش راحته که تلاششو کرده 

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
من خودم روانشناسم گلم اگر پیشنهاد کردم برن مشاور چون از دودلی در بیاد مشاور واسش مسیر راهو روشن کنه ...

نظر شما محترم و کاملا قابل احترام اما بنده هم نظرمو عرض کردم موفق باشید

میدونم عزیزم همه همینارو گفتن بهم😔

الهی بگردم میتونم شرایطت رو درک کنم چون دقیقا دوست صمیمیمو از نزدیک دیدم خیلی خیلی اذیت شد ولی عوضش الان تحصیلات عالیه داره، شغل خوب و یک همسر بشدت محترم و آقا... خداروشکر الآنم خوشبخته ... توهم توکلت به خدا باشه عزیزم...