2777
2789

اصلا برام عجیبه ...تقریبا هفته ۱ بار خواب اون طرف که فامیلاس که شااااااید هر ۳ ماهی ببینمش و بهش واقعا تقریبا فکر نمیکنم اصلا مخصوصااا وقتی خوابش میبینم که هیچ قبلش بهش فکر نکردم ..من متاهلم و اون طرف ی اقاس ...حالم بد شده امروز فکرم مشغول شده دیگه ذیشب خواب دیدم دستم گرفت انقد تو خواب قلبم تند میزد که انگار تو بیداری اینطوری شده بودم حس خیانت داره بهم دست میده دیگه ...شده اینطوری بشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط قبل از خوابت به چیزای خوب فک کن شاید ضمیر ناخودآگاهت از اون مرد دست برداره دیگه تو خوابت نیاد

اه خاک‌بر سرش که نیاد همیش بعد اینکه میاد ب خوابم بیدار میشم پریشون میشم

اه خاک‌بر سرش که نیاد همیش بعد اینکه میاد ب خوابم بیدار میشم پریشون میشم

منم مثل توام بعضی خواب ها که میبینم بعد که بیدار میشم پریشون میشم... مثلا چند وقت پیش خواب دیدم بچه دختر زایمان کردم بعد که بیدار شدم ناراحت بودمحس میکردم اون نوزاد تو خوابم از دست دادم