2777
2789
عنوان

داداشم داره می ره خواستگاری یه خانم که بچه داره..

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 109 پست

خدایی حرص داره بچه مردمو بزرگ کردن پسفردا میخاد همه چا دنبال خودش بکشونه و خرجشو بده مامانت حق داره. چون خانومه سنشم بالاس احتمال داره نتونه دیگه بچه بیاره داداشت چه گناهی کرده

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..

برادرت کوچولو نیست ۴۰ سالشه خودش عقل داره 

شما حق ندارید اگ دختر خانم خوب هست و موردی نداره جلویی قسمتشون رو بگیرید

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بودم نمیذاشتم چون واقعا درد سر داره.اقوام ما هرکس خانم مطلقه که صاحب فرزند هست رو گرفته براش دردسر شده.مامانتون پسر بزرگ نکردن که در نهایت عروسی بگیرن که دردسر داشته باشه. 

به نظرم تو این سن عواقب کارشو درنظر گرفته انتخاب کرده 

می‌دونه چه مشکلاتی ممکنه باشه و باهاشون کنار اومده پس اگه تحت فشار قرار ندینش بهتره 

می‌خواین باز هم صحبت کنید بگید ممکنه نتیجه اش چی باشه مادرتون قانع شه 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

ادم هرچقدرم روشن فکر بازی دربیاره اما مادره حق داره ب هرحال تو دوست و اشنا و دشمن و فامیل مادر شما قراره هزار تا حرف قراره بشنوه 

اما اون خادم هم یا ویژگی های فوق العاده ای داره و یا اینکه سیاست فوق العاده ای که برادر شما رو تور کرده منم بودم نمیتونم دروغ نگم ناراحت میشدم کاش شمام از در سیاست وارد بشید

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.

والا هرکاری کنی بازکار خودشو میکنه فامیل ماهم طرف پولدار عاشق یکی بود که مامانش نرفت خاستگاریش دختره هم ازدواج کرد بایه بچه جداشد پسره هم رفت گرفتش الانم بچه دارن.الان عادی شده ومادر پسره هم چقدر بچه دختره از شوهر اول و دوس داره وبراش کادو میخرن

باذهن باز بری میتونی بپذیری ولی باکینه بخوای از اول شروع کنی پسرتون ازتون دور میشه 

الان چ اشکالی داره؟؟؟ بکم طرز فکرتونو تغییر بدید

همین جا یه خانوم گفت دختر مجرد بودم با یه آقا که به پسر داره ازدواج کردم همه گفتن اشتباه کردی و چرا اینکارو کردی تو که مجرد بودی ووو

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

راستش برادر منم دقیقا این شرایط رو داره ، ولی خانومه دو تا بچه داره 

جالبیش اینجاست مامان بابای من اوکین من دارم دق می کنم،میگم بهشون بابا یه مخالفتی بکنین شاید سرش به سنگ بخوره پشیمون بشه،مادرم میگه چیکارش کنیم میخواد دیگه...🤦🙄

میشه یه صلوات مهمونم کنید🙏

من بودم میرفتم هوای دختره 

عمرااااا اگه اجازه میدادم پسرم با این خانم ازدواج کنه 

با احترام ب تمام این خانم ها ....

حتی اگه برادرم بود اجازه نمیدادم و کاری میکردم ک نشه .

میخواد 100 سالشه باشه 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

واقعا شرایط سختی هست 

اما بنطرم کسی که بچه داره باید یا با بچه دار ازدواج کنه یا با کسی که طلاق گرفته

اگه داداشت از نظر اجتماعی جایگاهی خوبی داره و میتونه دختری با شرایط‌بهتر بگیره کارش خیلی جالب نیست 

من بودم کاری‌که مامانت میکرد میکردم

ما هم همین داستان و داریم 

تازه اون بنده خدا دو تا بچه داره و خیلی از داداشم بزرگتره 

فعلا سکوت کردیم ببینیم شاید خودش نظرش تغییر کرد 

چی بگم واقعا خیلی درکت میکنم، این همه آرزو داشتیم واسه داداشم شایدم واقعا خوشبخت بشه اما واسه خانواده پسر پذیرشش سخته... 

بحث با احمق ممنوع 🤚