2777
2789
عنوان

داداشم داره می ره خواستگاری یه خانم که بچه داره..

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 109 پست

از این موارد زیاد دیدم حتی پارسال دو تا از اقواممون همین مدلی ازدواج کردن و تجربه ام میگه سنگین بمونیم سکوت کنیم و اجازه بدیم با حرمت داداشمون به خواسته اش برسه هرچند که اصلا خوشایند نیست و به مامانتون حق میدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچش پسره یا دختر

بعدشم خانمه چکار کنه ک مادرت میخاد بره تحقیرش کنه

مگه بزور گفته بیا منو بگیر؟داداشت با اراده خودش میخاد بره

فاصله سنیشونم زیاد نیس

خانمی ک طلاق بگیره هم هچ عیبی نداره

حالا این وسط بچه کمی مشکل میشه اونم حل میشه

•آرام‌باش‌درست‌میشَود‌ نه‌هیچ‌شَبی‌نَه‌هیچ‌زمستانی‌دائمی‌نیست🌚🌨💫•️

پسر عمو مامانم تا حالا ازدواج نکرده بود  رفت یه زن مطلقه رو با یه بچه که پیش باباشه گرفت چن روز دیگه عروسیشه‌ خیلی اختلاف دارن شنیدم 

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱

سلام هیچی ...اون داره خانواده اش رو خودش انتخاب می کنه ...مامانتون هم خانواده خودش رو انتخاب کرده ...مامانتون مامانشه ...صاحبش نیست .....اون یه مرده مستقله ...تمام شدو رفت 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

خب چع اشکالی دارع¿¿

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست

مامانت حق داره که ناراحته 

ولی کاریش نداشته باشید. 

اگه بره یه دختر مجرد بگیره بعد قایمکی با این خانم تو رابطه باشه راضی هستین؟ 

داداشت میخوادش بذارین بهم برسن انشالله خوشبخت بشن

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

والا تو این سن همینه دیگه حالا اگه برادرتون ۳۰سال اینا بود یه چیزی ولی مهم اینه که ۲نفر با هم کنار بیان

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

ناراحت نشی ها

ولی اگه مامانت نگران پسرش بود بعد ۳۰ سال براش میرفت خواستگاری

تا الان ازدواج کرده بود

وقتی خانواده ها کم میزارن کاری نمیکنن

آخرش چه کنم چه کنم دارن فقط