بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میذاشتم تو حسابم بمونه😂 آخه کار زیادی نمیشه باهاش کرد انقدر که متاسفانه همه چیز گرون شده😔 ولی برای لباس عید پیشنهاد خوبیه
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
من النگوم شکسته . گفتم نمیدونم بزارم روش عوضش کنم به نظر شما میشه انقدرم طلا بالا رفته
نه نمیشه
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
همون قیمت النگوم هم باشه نمیشه درسته؟ینی هم وزن همون؟
ببین وقتی تو میفروشی پول مزد و اجرت و... همه اینارو کم میکنن و میخرن ولی میخوای بخری پول مزد و اجرت و.... اینا میگیرن با اینکه هم وزن هم باشه پولش گرون تر درمیاد...