دلآراممحمدیاصل123 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8605 عنوان خانمایی که تنبلی تخمدان دارید و میخواین سریع باردار شید.بیاین یه راه حل 15434 بازدید | 15 پست خانوما من درمورد بارداری خیلی تحقیق کردم.اکثر خانومایی که تنبلی و کیست و اینا داشتن.با ماساژ رحم و تخمدان هاشون با روغن سیاهدانه نتیجه گرفتن.من با چند نفرشون صحبت کردم گفتن از وقتی روغن سیاهدانه استفاده کردن یک الی دو ماه بعدش باردار شدن... 1401/10/27 | 18:43 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Anashid3133 عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 23082 من مجردم و تنبلی تخمدان دارم برای منم جواب میده؟ کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
دلآراممحمدیاصل123 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8605 من مجردم و تنبلی تخمدان دارم برای منم جواب میده؟ آره یک روز در میان موقع خواب یکم بزن به دستت شکمتو ماساژ بده.باعث میشه کیست ها برطرف بشه پریودت منظم بشه دردت رو هم کمتر میکنه.موقع پریودی چای زنجبیل بخور.کلا گرمیجات بخور از الان
خاتون۲ عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 5216 آره کلا برا درمانش روغن سیاهدونه اصل خیلی تاثیر داره باهاش زیر شکم و پشت کمرم ماساژ بدی عالیه خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....
Anashid3133 عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 23082 آره یک روز در میان موقع خواب یکم بزن به دستت شکمتو ماساژ بده. باعث میشه کیست ها برطرف بشه پریودت من ... باید بخرم کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
دلآراممحمدیاصل123 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8605 روغن سیاهدانه فقط برا ماساژ یا میشه خورد؟ روغن سیاهدانه برای ماساژ هست.که شکمتو باهاش ماساژ بدی باعث میشه رحمت گرم بشه.یه معجونی هم هست به اسم معجون دو سین که عسل و سیاهدونه رو مخلوط میکنن هر روز یک قاشق میخورن.البته این نباید زیاده روی بشه.اینم خوبه برای باردای
فرانک20 عضویت: 1395/04/19 تعداد پست: 29135 آره یک روز در میان موقع خواب یکم بزن به دستت شکمتو ماساژ بده. باعث میشه کیست ها برطرف بشه پریودت من ... نمیشه هر روز ماساژ بدیم؟برای کسی که هورموناش نامنظمه هم مفیده؟ لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
دلآراممحمدیاصل123 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8605 باید بخرم آره حتما بخر رحمو گرم میکنه.و اینکه سعی کن پیاده روی هم داشته باشی مثلا هفته ای سه چهار بار نیم ساعت.عرق رازیانه هم خوبه و پریودو منظم میکنه.روزی یک استکان هر روز صبح ناشتا به مدت دو ماه بخور
دلآراممحمدیاصل123 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8605 نمیشه هر روز ماساژ بدیم؟برای کسی که هورموناش نامنظمه هم مفیده؟ ایشون مجرده.برا همین گفتم.برای کسایی که میخوان باردار شن هر روز.واسه منظم شدن هورمونا پیاده روی و ورزش استرس کمتر خوردن سبزیجات بیشتر عرق رازیانه هم خوبه.روغن سیاهدونه هم خوبه
Anashid3133 عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 23082 آره حتما بخر رحمو گرم میکنه. و اینکه سعی کن پیاده روی هم داشته باشی مثلا هفته ای سه چهار بار نیم سا ... من زیر نظر دکترم دارو مصرف میکنم برای تنبلی و تنظیم پریوودمرازیانه نمیتونم بخورم چون کیستت سینه دارم کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
دلآراممحمدیاصل123 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8605 من زیر نظر دکترم دارو مصرف میکنم برای تنبلی و تنظیم پریوودم رازیانه نمیتونم بخورم چون کیستت س ... تنبلی تخمدانت شدیده؟دخترخاله ی من شدیده تنبلیش هر سه چهارماه یکبار پریود میشه
Anashid3133 عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 23082 تنبلی تخمدانت شدیده؟ دخترخاله ی من شدیده تنبلیش هر سه چهارماه یکبار پریود میشه من اصلا بدون دارو پریود نمیشم الان یکساله بعد از اینکه واکسنن کرونا زدم اینجوری شدم قبلش درست و منظم بود پریودهام کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
فرانک20 عضویت: 1395/04/19 تعداد پست: 29135 ایشون مجرده.برا همین گفتم. برای کسایی که میخوان باردار شن هر روز. واسه منظم شدن هورمونا پیاده روی ... ممنون عزیزم لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
دلآراممحمدیاصل123 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8605 من اصلا بدون دارو پریود نمیشم الان یکساله بعد از اینکه واکسنن کرونا زدم اینجوری شدم قبلش درست و منظ ... پس هر روز اون کوفتی رو بگیر بزن😑ببین خواهشا زود تر ازدواج کن و بچه اگه میخوای بچه دار شو.چون اگه اینجوری پیش بری زود تر یائسه میشی دیگه تخمدان هات کار نمیکنه