2777
2789
عنوان

🍀تا حالا به یک شهید متوسل شدی🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 61 پست
میتونم بپرسم شهید پلارک کی بود و اینکه چه نذری براش کردین؟

Mis Saiedi:
🌷شهید سید احمد پلارک

💐 در 7 اردیبهشت سال 1344 متولد شد. او فرمانده آر.پی.جی زن‌های گردان عمار لشکر 27 محمد رسول الله، همان شهیدی است که مزار عطرآگینش مورد توجه بسیاری از افراد بوده و زیارتگاه مراجعه کنندگان به گلزار شهدای تهران شده است. نام اصلی این شهید بزرگوار «منوچهر پلارک» است که نزد بیشتر افراد به «سید احمد پلارک» شهرت دارد.

🌹پیکر پاک شهید پلارک در بهشت زهرای تهران (قطعه 26، ردیف 32، شماره 22) به خاک سپرده شده است، اما نکته قابل توجه در باره این شهید که آن را از سایر شهدا متمایز می کند، بوی گلابی است که از مزار مطهرش به مشام می رسد. همچنین سنگ قبر این شهید همواره نمناک است، طوری که اگر سنگ قبر وی را خشک کنیم، از سمت دیگر خیس و از گلاب سرشار خواهد شد. به همین دلیل او را «شهید عطریِ قطعه 26» لقب داده اند. می گویند شهید پلارک مثل یکی از سربازان پیامبر (ص) در صدر اسلام، «غسیل الملائکه» بوده است. «غسیل الملائکه» به کسی می گویند که ملائکه غسلش داده‌ باشند و به همین علت مزار او همیشه خوشبو و عطرآگین است.

@khatme_quran313

ببخشید این بزرگوار کیه

من ماشینمون و از جلوی در خونه صبح دزدیدن من نذر این شهید کردم عصری ماشین پیدا شد همه میگفتن غیر ممکن پیدا بشه😭😭😭

❤️نفسم تو شدی انگیزه زندگیم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم حاجت میده......چند تا صلوات نذر کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خییییلی زیاد فقط کافیه به خدا توکل و اعتماد کنی و متوسل به شهید بشی جایگاهشون خیلی بالاست پیشه خدا🥺🥺

مثلاً میتونی تا چهل روز روزی صد تا صلوات براشون بفرستی چهله بگیری یا مثلا کلا ۱۰۰ تا صلوات یا هزارتا در کل هرچی در توانته و خودت می‌دونی 

یا میتونی ب نیت پنج تن تا پنج روز صد تا صلوات یا بیشتر یا کمتر نذر کنی 

لطفابرام تو درد ودلات دعا کن مستاصلم

حتما عزیزم...انشالله خداوند به حق این شهید گمنام،خودش بهترین هارو براتون رقم بزنه

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    
حاجتت میتونم بپرسم چی بود. برای من نتیجه نداد

من منتظره پیامی بودم ک نذر کردم و حاجت گرفتم 

و اینکه چند جای دیگه هم همین در کل این شهید معجزه می‌کنه 🥺فقط باید بهشون اعتماد کنی ب خدا توکل کنی گلم