2777
2789
عنوان

خریدار شیرخشک یارانه ای برا دوقلوهام هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 35 پست
استارت الان بچه هات بایدشیرمحلی یاپاستوریزه روزانه هابخورن اونم نه باشیشه بالیوان ونی تعجب کردم توای ...

چرا ولله تا دوسال هر بچه ای باید شیر بخوره ، ماشش تا بچه بودیم مادرم میگفت دقیق دوسال شیر خوردی ، بعدش مگه میشه تاثیر نداشته باشه ، من این یک ماهه هیچ غذایی میل ندارن جز شیر خشک ،خوب اگه اوون نباشه از گشنگی خدایی نکرده میمیرن ، حالا من تا عید بهشون میدم ب امیدخدا

چرا ولله تا دوسال هر بچه ای باید شیر بخوره ، ماشش تا بچه بودیم مادرم میگفت دقیق دوسال شیر خوردی ، بع ...

اره شیربایدبخورن نه شیرخشک شیرمحلی ازپزشک بپرسی بهداشت بپرسی ازهرکسی بپرسی همین ومیگن بالای یکسال بچه ای که شیرخشکیه بایدشیرمحلی رقیق شده یاشیرپاستوریزه روزانه بخورن اونم نه باشیشه شیرفک ودندون بچه هات خراب میشه بالیوان ونی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای صلاح بچه هات میگم ازروی علم ودانش هم میگم غذای انگشتی بده بچه ت مثل ماکارونی سیب زمینی سرخ شده مرغ ریش ریش غذای سفره ت وبده بهشون به مروروکم کم شیرهم روزی سه چهاربارخوبه اصلابراساس تمایل ولی شیریارانه ارزشی نداره‌ 

من برای صلاح بچه هات میگم ازروی علم ودانش هم میگم غذای انگشتی بده بچه ت مثل ماکارونی سیب زمینی سرخ ش ...

ممنون عزیزم ، ولله قبلن همه چی میخوردن بقول خودت ماکارانی ، سیب زمینی ، برنج انواع خورشتها، ولی متاسفانه از وقتی ک سرما خوردن از اشتها افتادن ،بجز شیر چیزی میل ندارن ،همه جوره هم ب هر غذایی امتحانشون کردم بیفایده بوده ، بعدش خوب صبا هرکدوم 120 میل ، ظهرها هم 120 عصرا 120 اخرشب 90 وسطای شب هم 90 میخورن ، دیگه ی قوطی مگه چقد توشه در حد چن قاشق از شیرخشک میمونه . 

انشاالله تا عید بشون میدم چون الان تایم شب زیاده زود گشنه میشن گناه دارن ،ولی انشاالله برج یک کم کم از شیر میگیرمشون تا عادت کنن ب شیر محلی 

اوه چه خبرررررره خواهر 😐 من بچه هام رو همیشه پیش یکی از بهتررررررین دکتر فوق تخصص کودکان و نوزادان ...

اره همه میگن ولی خوب این دوماه هم میدن یکسال نه ماه تموم کنن انشاالله عادتشون میدم ب شیر محلی یاپاستوریزه