2777
2789

پسرم شش روزشه ببخشیددرباسنش چنان قرمزشده له شده خون اومده خاکی تو سرم کنم خوب بشه پوشکشوبازکردم پاشوباعرق شاطره شستم پماد.ا.د...زدم خوبه میشه لطفاتحربه هاتونوبگیدکمکم کنید

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

شاید آلرژی داره،چیز جدید چی خوردی؟

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیربازکردی سوخته

اره

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
هر بار عوضش میکنی بشورش با آب.دستمال مرطوب اصلا استفاده نکن.مگر مجبور بشی.و بعدش هم پماد کالاندولا ب ...

وای خدااره بخاطرنافش گفتم نشورمش الان اعصابم خورده

شاید آلرژی داره،چیز جدید چی خوردی؟

نهذجدیدنخوردم

براش پماد زینک بزن ولی چرا اخه دیر عوضش کردی سوخته 

دیرعوض نکردم..بخاطرنافش بادستمال مرطوب تمیز کردم خاک توسرم

اگه منظورت همون سوختگی معمول پوسته بخاطر پوشک پودر نشاسته بریز زیاد پوشکش رو ببند دفعه بعد که بازش ک ...

قرمزقرمزاومدم پمادزینک بزنم دستم خونی شد.ریختم بهم

وای خدااره بخاطرنافش گفتم نشورمش الان اعصابم خورده

نگران نباش.مافش چیزی نمیشه.اصلا به اونجا اب نمیرسه.روی دکمرش رو روی دستت بگدار و بخوابونش بعد بشورش که حواست باشه اب نخوه به نافش

دیرعوض نکردم..بخاطرنافش بادستمال مرطوب تمیز کردم خاک توسرم

اشکال نداره خودتو سرزنش نکن هر وقت مدفوع کرد حتما اب بزن بچه نسوزه نافشم هیچی نمیشه نترس خودت اب سرد اصلا نخور نافش زود میفته فقط چای واب ولرم بخور سر دوروزمیفته همیشه از این ببعد بچت مدفوع کرد حتما اب بزن من که خونه باشم ادرارشم میشورم به پماد زینکم خونه داشته باش برای سوختگی عالیه