2777
2789

دوستان من دیروز عصب کشی دندون انجام دادم. پانسمان کرد گفت شنبه بیا، همش استرس دارم شنبه قراره چه بلایی سرم بیاد امروز وحشتنااااک درد میکنه  همشم استرس دارم پانسمان بیوفته و عادت کردم زبونمو میبرم سمت دندونم ببینم پانسمان نیفتاده 😑 بعد الان که زبونم ناخودآگاه میره سمت اون دندونم و خیلی درد میگیره. خیلی درد دارم و تو کل فک و بقیه دندونام درد میپیچه. نمیتونم دهنمو بازکنم هیچی نمیتونم بخورم. 

میخواستم بدونم طبیعیه این دردا ؟ تو رو خداااا اونایی که تجربشو دارن بگن 😥

و اینکه شنبه دوباره باید همین دردو بکشم؟😣تو رو خدا اگه درد داشتید بگین چقدر و تا چه مدتی ؟ 

وقتی دندونم درد میگیره اشکم در میاد و برای شنبه خیلی استرس دارم و میترسم. دستام میلرزید دیروز که عصب کشی کردم. 

میشه تجربه هاتون رو بهم بگید 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخییی الهی نترررس دیگه چرااینجوری دونوبتی عجب بابا...مال من تویک جلسه تموم شد البته بدون روکش حتماااا میخاد جلسه بعدی روکش بذاره برات نتررررس دیگ هرچی درد بوده همون بوده

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

یه امپول کترولاک باید میزدی بعد عصب کشی 

الان مسکن بخور ، اون التهاب و حای عصبه که درد میکنه وگرنه تو دندونت دیگه خالیه و عصبی یرای درد نداره 

شنبه پانسمان رو بر میداره توشو با نواد پر میکنه ، قالب گیری میکنه برای روکش 

اصلا درد نداره ، بی حسی هم نمیخواد 

هیچی میخواد پانسمان رو برداره و ترمیم کنه ( مواد بزاره )

من چهارشنبه عصب کشی کردم امروز دردش کم شده یکم ولی دندونم میخوره بهم درد دارع

برای همدیگه دعاهای خوب کنیم 💐

گلم اصلا ترس نداره. استرس نداشته باش اصلا. الان دیگه عصب دندونتو کشیده. پانسمان یعنی عصب کشی انجام شده. و جلسه بعد فقط میخواد پرش کنه. اصلا هم درد نخواهد داشت. 

دکتر بهت نگفت ژلوفن بخور؟؟ 

اتفاقا کار درستی کرده که توی دو مرحله کار میکنه. چون درستش همینه که اول عصب کشی و پانسمان و جلسه بعد پر کردن. 

اونا که همرو یه جا انجام میدن کار غلطیه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

هیچی میخواد پانسمان رو برداره و ترمیم کنه ( مواد بزاره ) من چهارشنبه عصب کشی کردم امروز دردش کم شده ...

الان مواد نزاشته ولی احساس میکنم دندونم بلندتر از بقیه هست شاید برای پانسمانه. به دکتر بگم یا مشکلی نیست

گلم اصلا ترس نداره. استرس نداشته باش اصلا. الان دیگه عصب دندونتو کشیده. پانسمان یعنی عصب کشی انجام ش ...

واسع من پانسمان نکرد چرا...جلسه اول عصب کشی کرد یکم کلسیم پر کرد .دفعه بعدی پر کرد.فقط روکش مونده