سلام خانما ان شاالله قسمت تک تکتون عمم دو هفته پیش رفته کربلا و قربونی کشتن و باهاش ولیمه دادن من راه دورم ولی زنگ نزده دعوتم کنه حق دارم ناراحت باشم؟میخام برم شهرمون برم دیدنش؟چی ببرم؟
اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثلا بچه اولمو ۵ماهگی گفتم باردارم خیلی ازم ناراحت شد که چرا دیر گفتی این یکی بچمو تا باردار شدم بهش گفتم که دوباره گله نکنه الانم قصدم رفتن نبود چون باردارم بچم کوچیکه ولی میگم یه زنگ کاری نمیکرد بهش که..
اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
اون به مادرم زنگ زده خداحافظی کرده بود مادرم به من گفت عمت امشب ساعت۸ میره من ساعت۶ زنگ زدم.بله باید ایشون زنگ میزدن ولی خب من گفتم شاید سرش شلوغ بوده حواسش نیس حتی در نبودشونم به بچهاش زنگ زدم احوال پرسیدم