2777
2789
عنوان

این داستان عمه😕

303 بازدید | 13 پست

سلام خانما ان شاالله قسمت تک تکتون عمم دو هفته پیش رفته کربلا و قربونی کشتن و باهاش ولیمه دادن من راه دورم ولی زنگ نزده دعوتم کنه حق دارم ناراحت باشم؟میخام برم شهرمون برم دیدنش؟چی ببرم؟

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقع الکی هست  برو دیدنش یه سر قندی روغنی چیزی ببر

روغن؟چه روغنی منظورتونه؟

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
راه دوری دیگه چه رنگی بزنه ؟ شما وقتی رسیدن زنگ زدید بگید زیارت قبول که توقع دارید؟

بله زنگ زدم بهشون،قبل رفتنشونم زنگ زدم خداحافظی کردم.من برو نبودم ولی خب توقع داشتم احترام بذاره یه زنگ بزنه

بله زنگ زدم بهشون،قبل رفتنشونم زنگ زدم خداحافظی کردم.من برو نبودم ولی خب توقع داشتم احترام بذاره یه ...

اگه اینارو کردین حق دارین ناراحت بشین

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

نه ناراحت نشو بزار یه چند مدت دیگه یه هدیه کوچیک بخر ببر گرچه بنظرم خیلی هدیه خریدن بی معنیه 

مادرشوهر من اینجور مواقع شکلات جعبه ای یا بسته قند شکری میخره 

دیگه کربلا ک همه میرن.بیشتر واسه حج میخرن

بله زنگ زدم بهشون،قبل رفتنشونم زنگ زدم خداحافظی کردم.من برو نبودم ولی خب توقع داشتم احترام بذاره یه ...

خب پس حق داری. ولی کلا انتظاری از کسی نداشته باش که اعصاب خودت آروم باشه. هر کاری هم میکنی برای دل خودت انجام بده 

اگه اینارو کردین حق دارین ناراحت بشین

مثلا بچه اولمو ۵ماهگی گفتم باردارم خیلی ازم ناراحت شد که چرا دیر گفتی این یکی بچمو تا باردار شدم بهش گفتم که دوباره گله نکنه الانم قصدم رفتن نبود چون باردارم بچم کوچیکه ولی میگم یه زنگ کاری نمیکرد بهش که..

اون بایستی زنگ بزنه حلالیت بطلبه .برعکس شده

اون به مادرم زنگ زده خداحافظی کرده بود مادرم به من گفت عمت امشب ساعت۸ میره من ساعت۶ زنگ زدم.بله باید ایشون زنگ میزدن ولی خب من گفتم شاید سرش شلوغ بوده حواسش نیس حتی در نبودشونم به بچهاش زنگ زدم احوال پرسیدم